Vizio ukázalo na CESu špičkové Androidy s HD displeji

3

Americká společnost Vizio představila na veletrhu CES 2013 představila dva telefony. První nabídne 4,7palcový displej, druhý se s 5palcovým displejem řadí do kategorie tabletofonů.

V našich končinách je společnost Vizio neznámá. Její produkty, mezi které patří spíše televize, domácí kina či osobní počítače se prodávají na americkém trhu. Vizio však nakouklo i mezi tablety a nyní na veletrhu CES 2013 představilo také dvojici telefonů. Trochu překvapivě jim nedala žádná jména, ale pouze číslo, které symbolizuje úhlopříčku displeje.

Vizio 4,7"

Nižší model, Vizio 4,7“, nabídne tedy 4,7palcový displej s rozlišení 1280 x 720 pixelů. Chlubí se rovněž slotem pro dvě SIM karty či Androidem 4.1 Jelly Bean. O běh se stará dvoujádrový procesor Mediatek s taktem 1,2 GHz a 1 GB RAM. Vybavenější Vizio 5“ nabídne displej s rovnými pěti palci a FullHD rozlišením. Špičkovou výbavu stvrzuje Android 4.1 Jelly Bean poháněný dvoujádrovým procesorem od Qualcommu s taktem 1,5 GHz a 2 GB pamětí RAM.

Vizio 5"

Specialitou obou modelů jsou laminátové displeje, které podstatně snižují odlesky. Shodně také mohou své interní úložiště rozšířit za pomoci paměťové karty. Jak se vám lehce exotické kousky líbí?

Zdroje: theverge.com