Virtuální operátor od Mobil.cz se představí už za pár dní

6

Už od začátku diskuzí o potencionálních virtuálních operátorech bylo vždy uváděno také jméno velké mediální skupiny Mafra. Ta vlastní webový magazín o mobilních telefonech Mobil.cz a právě toto jméno by také měl nést zbrusu nový operátor.

Na adrese www.mobil.cz se namísto klasické úvodní strany se seznamem článků o telekomunikacích a mobilních telefonech již asi týden objevuje odpočet času a dvojice neurčitých vět: „Chystáme pro vás skvělé novinky. Již za chvíli se budete smát vy!“. Časomíra aktuálně ukazuje, že do představení zbývají asi necelé 4 dny.

Virtuální operátoři poslední dobou rostou jako houby po dešti. Jejich zástupy již brzy rozšíří také kolegové z Mobil.cz.

Vydavatelství Mafra a.s. před dvěma dny rozeslalo novinářům pozvánku. Na pondělní tiskové konferenci, která se koná v Praze, by mělo totiž dojít nejen k představení, ale možná rovnou i ke spuštění nového virtuálního operátora. Dozvíme se tak veškeré podrobnosti o cenách předplacených či tarifních služeb, podmínkách fungování nebo také o tom, v jaké síti bude nový operátor fungovat. Zajímavé bude také zveřejnění všeobecných obchodních podmínek. Z těch se totiž dozvíme, jestli daný velký, plnohodnotný operátor, se kterým bude virtuál Mobil.cz spolupracovat, bude mít na starosti veškerou péči o zákazníka, tedy i správu čísel a tak dále, jako v případě BLESKmobilu a Telefónicy O2, a nebo tyto starosti alespoň z části ponese samo vydavatelství.

Další informace o virtuálních operátorech najdete na našem tagu Virtuální operátoři.

Zdroje: TZ Mafra a.s.

Diskuze ke článku
Marie
Mě to vůbec nezajímá protože mám neomezené volání + neomezené SMS + 1GB internet za 490 Kč včetně DPH a nemusím se trápit s cenou zda budu volat za 2,50 za minutu či přes Voip abych ušetřila když k tomu v ČR pokrytí 3G je mizerné.
Simona
Určitě provolá více jako ty a proto má i tak výhodné volání, že nemusí řešit za kolik a kam volá :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze