Víme, kolik bude stát Note 4 a další novinky od Samsungu

21

Samsung včera představil hned několik novinek. Byl mezi nimi i velice očekávaný Samsung Galaxy Note 4, jehož cena dle prvních odhadů prolomí hranici 20 000 Kč. Známe také přibližné ceny chytrých hodinek Gear S.

Samsung Galaxy Note 4 byl představen včera v odpoledních hodinách. Jedná se o čtvrtou generaci oblíbeného modelu a novinka se pyšní novými funkcemi nebo displejem s QHD rozlišením. Server Sammobile se již dostal k předběžným cenám v Nizozemsku. V případě špičkového tabletofonu si připravte přibližně 22 000 Kč, což je opravdu závratná suma.

TIP! Samsung Galaxy Note 4 s QHD displejem živě z Berlína (video)

Samsung Galaxy Note 4

Dočkali jsme se také odhalení ceny chytrých hodinek Gear S, do kterých lze vložit SIM kartu a používat je jako běžný telefon. Dokáží telefonovat, posílat SMS zprávy i pracovat s internetem přes 3G či Wi-Fi. Cena proto opět nebude nijak nízká, už jen třeba proto, že Samsung využil elegantní zakřivený displej. Pokud o ně máte zájem, očekávejte cenu okolo 11 000 Kč.

TIP! Nejchytřejší hodinky naživo: vyzkoušeli jsme Samsung Gear S

Samsung Gear S

V Nizozemsku už byla prozrazena také cena brýlí pro virtuální realitu Gear VR, které budou samostatně stát zhruba 5 500 Kč. K této částce si však připočtete ještě cenu za Note 4, neboť s jiným modelem nejsou v tuto chvíli kompatibilní. K brýlím Gear VR lze přikoupit ještě speciální herní ovladač a celý balíček brýlí s ovladačem vyjde na 7 000 Kč.

Samsung Gear VR – brýle pro virtuální realitu

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
doro
to je jeste levny za tenhle dokonaly skvost nejlepsi mobil na svete mnel by mit cenu tak 30k pac je 100000x lepsi nez hnusny mrtvi nokie a blackberry pohrbeny :D
asdasd
Výborne, tak je rozhodnuté, že si kúpim Blackberry Passport.
Jarda Pivka
>20.000 za výbavu co má G3 za 13.000? Směšné... Samsung si kope hrob.
Petr
22 tisic za mobil, proboha :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze