Ve Windows Phone Store je nyní přes 200 000 aplikací

34

V červnu roku 2012 oznámil Microsoft překonání mety 100 000 aplikací ve svém Windows Phone Store. Tento víkend však Redmond na svém blogu oznámil, že dosáhl další mety a tou bylo celých 200 000 aplikací dostupných pro Windows Phone.

Ale počet aplikací ve Windows Phone Store není však jedinou dosaženou metou. Počet transakcí za aplikace pro Windows 8 nyní dosáhly počtu 12 miliónů za den, ovšem počítají se i mikro-transakce v aplikacích. Pro příklad, v říjnu dosáhl počet denně stažených aplikací na hodnotu 1,7 miliónu.

Microsoft nyní mnohem více podporuje vývojáře a motivuje je k tomu, aby vyvíjeli právě pro jeho operační systémy, ať už se jedná o Windows nebo o Windows Phone. V Redmondu taktéž tvrdí, že pokud jste vývojář, tak byste měl aktualizovat aplikaci minimálně jednou za 30 dní, čehož by se mohl držet i Microsoft, protože některé jeho aktualizační procesy trvají déle než je zdrávo.

Zdroje: blogs.windows.com, neowin.net

Diskuze ke článku
gerom84
No hlavně aby už vyšla Opera nebo FireFox :(
www.wpextra.cz
Super tak snad to takhle pujde dal.
pedro
Nutno podotknout, ze to je 200 000 funkcich aplikaci. Asi budou i vyjimky, ale zatim jsem narazil jen na jednu (angry birds), ktera po aktualizaci obcas pri startu spadla.

Poridil jsem si tablet s Androidem a v 75% pripadu, kdyz chci stahnout nejakou app, je v komentarich "nefunguje", "pada", "chyba pri instalaci" atd. Klidne me kamenujte, ale ze to je takovy hnus, to jsem ani netusil.
sy35
Akorát že Česká spořitelna stále nemá, nové úrovně ve AB SW II nejsou... Když se počítá každá blbost na zapnutí wifi z dlaždice, pak to přibývá, že?:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze