Vánoce u O2 budou ve znamení dat, operátor nadělí 30 GB

8

Vánoce se nezadržitelně blíží a operátoři startují své speciální nabídky. U O2 se letos budou nadělovat mobilní data, a to po období tří měsíců. Na své si však přijdou i ti, kteří telefonují. Nižším tarifům operátor zpřístupní neomezené volání a nakonec dojde i na slevy v případě nových telefonů.

O2

Operátor O2 odstartuje v úterý 1. listopadu svou vánoční nabídku. „Zákazníky mobilních i fixních služeb jsme se rozhodli odměnit tím nejlepším z naší Chytré sítě. K letošním Vánocům jim nadělíme 30 GB mobilních dat, neomezené volání, nejrychlejší dostupný internet a televizní kanály navíc,“ popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

TIP! O2 začíná převádět nespotřebovaná dokoupená data

30 GB mobilních dat a neomezené volání zdarma

Zákazníkům, kteří využívají hlasový tarif s objemem dat 1,5 GB a více, nabídne O2 30 GB mobilních dat zdarma. Tento objem dat bude rozdělený do třech zúčtovacích období – v každém tak zákazník dostane 10 GB mobilních dat zdarma. Stejný objem dat dostanou také zákazníci, kteří využívají Mobilní internet obsahující 5 nebo 10 GB dat. Pokud máte například zúčtovací období od poloviny měsíce, obdržíte prvních 10 GB od 1. listopadu do dne, kdy vaše zúčtovací období končí. Následně získáte druhých 10 GB na celý měsíc.

Zákazníkům mobilních tarifů, které nezahrnují neomezené volání, ho O2 zdarma zpřístupní rovněž na tři zúčtovací období. Zákazníci nižších tarifů se však budou muset spokojit jen se zmíněným voláním. Data navíc se jich netýkají. Neomezené volání i data navíc si zákazníci mohou od 1. listopadu aktivovat v online samoobsluze Moje O2, na jakékoli prodejně nebo na bezplatné lince.

Vánoční sleva na vybrané mobily

Vánoční nabídku tradičně doplní i výhodné ceny telefonů platné pro všechny zákazníky O2 bez ohledu na to, jakou službu využívají, a bez jakýchkoli dodatečných podmínek. O2 letos nabídne šest vybraných mobilů s podporou LTE od Samsungu a Huawei se slevou 700 Kč.

Telefon Vánoční cena Standardní cena
Samsung Galaxy J3 (2016) 3 295 Kč 3 995 Kč
Samsung Galaxy J5 (2016) 4 795 Kč 5 495 Kč
Samsung Galaxy A3 (2016) 5 295 Kč 5 995 Kč
Huawei Y6 II Compact 3 295 Kč 3 995 Kč
Huawei P8 Lite 4 295 Kč 4 995 Kč
Huawei P9 Lite 6 295 Kč 6 995 Kč

Zdroj: tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
gepy
Nabidka se tyka i firemnich zakazniku?
Leoš
Mě zajímají ty televizní kanály. O Vánocích bude zase Popelka, oba císařovi pekaři a 89 filmů co můžu odvyprávět jejich děj jednou tam a dvakrát zpět. Takže Hustler by se hodil...
Chuan Perverez
To sem zvědavej s čím se letos vytáhne Vodafone.
Var-G
Takže když mám data 75 mb na týden tak nedostanu nic? Super díky O2!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze