O2 začíná převádět nespotřebovaná dokoupená data

5

Po mnoha peripetiích se zákazníci O2 nakonec dočkali, počínaje zítřejším dnem začne operátor převádět nespotřebovaná dokoupená data do dalšího období. Slovo „dokoupená“ je zde podstatné, data součástí tarifu se do dalšího měsíce převádět nebudou. I tak je O2 v tuzemsku jediným operátorem, který tuto možnost nabídne.

O2 jako první ze síťových operátorů začne již zítra převádět nespotřebovaná dokoupená data do dalšího měsíce. O2 bude převádět data dokoupená v rámci automatické obnovy datového objemu i z jednorázových datových balíčků všem zákazníkům, kteří u O2 využívají smluvní služby – jak rezidentním, tak firemním. Po převedení dat se nejdříve spotřebují přenesená data z předchozího období, až poté balíček, který je součástí tarifu.

TIP: O2 bude z dokoupitelných balíčků převádět data do dalšího měsíce

O2 tento „bonus“ zavedlo poté, co si klienti hojně stěžovali na zastavení internetu po vyčerpání FUP limitu. O2 není jediný operátor, který surfování po vyčerpání FUP limitu zastaví, u konkurence se však toto omezení netýká všech tarifů a balíčků.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
alex
aha tak už to nepropadne 12x do roka, ale jen 6x , no aspoň něco..:-)
developer
Mohli by to udělat i u T-mobilu.
Míša
Data v čr se nenabízejí, ovšem uchutnávka dat, nebo demo internet s případným převodem již odpovídá... Když bude dispo 10-20GB za cenu navýšení FUPu, jako autodokup, pak je i co převádět a důvod to platit. Nyní mi to připadá, jak voda na Ruzyni.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze