Válka ve vzduchu i na souši a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Válka ve vzduchu i na souši a další skvělé hry zdarma
  • Navlečte si leteckou vestu, vyrážíme do války ve War Wings
  • Objevíme také čarodějný ostrov a rozmlátíme svět
  • FreeBox je zpět a přináší zajímavé hry zdarma

Cítím něco ve vzduchu. Možná že to jsou bojová letadla? Určitě je na obzoru válka, dokonce světová. Možná je to však tajemné prokletí jako na ostrově čarodějek. Nebo by to dokonce mohlo být… zábavné mlácení do kostek? Teď už ale vážně vařím z vody. Jestli něco, tak především se vrací seriál FreeBox, ve kterém si každý pátek představíme zajímavé hry zdarma. Třeba se vám nějaké to hraní na víkend bude hodit!

FreeBox #191 – skvělé hry zdarma

War Wings

Záběry z druhé světové války jsou na jednu stranu děsivé, ale člověk při nich musí obdivovat udatnost všech vojáků. Mezi naprostou elitu patří letci. Právě jejich roli si v této online hře vyzkoušíte. Usednete do kokpitu nejznámějších válečných letadel a postavíte se nepřátelům. Vynikající hodnocení hry potvrzuje perfektní grafika i rychlá hratelnost. Hra nabízí upravitelné stroje i vysokou manévrovatelnost.

War Wings

Stáhnout War Wings

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

World War 2: Syndicate

Dnešní druhá válečná hra nás zavede na zem a spíš než o věrnou historickou výpověď se snaží o volnější pojetí důležitých událostí. O mnohém vypovídá už jen to, že jde o věžovku. Místo reálných bitev se tak pokusíte zastavit nápor Němců. Nechybí nic, co byste od běžné věžovky čekali – třeba vylepšování stanovišť i získávání nových typů zbraní. A vedle věží budete ovládat i vojáky.

World War 2: Syndicate

Stáhnout World War 2: Syndicate TD

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Craft Away!

Nyní pojďme přejít na ještě lehčí notu, v této hře totiž těžíte kostky. Prostě jen tak, proč ne. Probíháte barevným světem a mlátíte do všeho, co není placaté. Hlavní je zlato, za které vylepšujete sebe a své společníky, ale také další materiály, ze kterých budete vytvářet magické předměty. Jestli jste někdy slyšeli o fenoménu Cookie Clicker, přesně víte, co od tohoto titulu čekat.

Stáhnout Craft Away!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Witch's Isle

Jsou čarodějky hodné, zlé a pak jsou tu ty, které vraždí nevinné lidi na ostrově, jenž stihly proklít. Premisa této hry vůbec není šťastná. Bohužel nehrajete za čarodějku, ale za jednu nešťastnici, která získala rozsudek smrti. Tomu se vyhne jen v případě, že polapí zloděje, který ukradl jednu velmi vzácnou urnu. Věřte nebo ne, toto místo plné deprese má svou neoddiskutovatelnou atmosféru.

The Witch\'s Isle

Stáhnout The Witch's Isle

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze