V březnu se očekávají nové iPady Pro. Apple je osadí třemi zadními fotoaparáty

6
V březnu se očekávají nové iPady Pro. Apple je osadí třemi zadními fotoaparáty
  • Apple by měl představit 11 a 12,9palcovou verzi iPadu Pro v březnu
  • Překvapení bude na zadní straně, kde se objeví trojitý fotoaparát

Všichni nároční uživatelé, kteří využívají iPady Pro, již jistě vyhlížejí rok 2020, ve kterém má Apple představit inovované modely. Konkrétně má jít dle igeeksblog.com o iPad Pro 11 a iPad Pro 12.9, pravděpodobně s přídomkem 2020. Došlo též k úniku renderů, na kterých můžeme oba kousky vidět. Zatímco design čelní strany nijak zásadně nepřekvapí, na zadní se objevují hned tři fotoaparáty, což by byla na tabletu premiéra.

Apple iPad Pro 11 (2020)

Nutno podotknout, že o nasazení tří fotoaparátů neslyšíme zcela prvně. Již v polovině září se objevila údajná maketa iPadu Pro, která rovněž měla tři fotoaparáty na zadní straně. Tehdy se však ještě odhadovalo, že k představení dojde do konce roku 2019. Nyní již víme, že se tak stane nejdříve v březnu 2020. Tři fotoaparáty mají mít zcela klasický účel. Sestava bude – hlavní fotoaparát, teleobjektiv s možností dvojnásobného bezztrátového zoomu a ultraširokoúhlý objektiv.

Apple iPad Pro 12.9 (2020)

Objevily se také informace o rozměrech iPadu Pro 11, které mají činit 248 × 178,6 × 5,9 milimetrů, což je takřka beze změny oproti současnému modelu. Doplňme, že v místě, kde bude modul fotoaparátů, tloušťka naroste na 7,8 milimetru.

Diskuze ke článku
Porydge
Nemůžu se dočkat až budu na dovolené na pláži běhat s iPadem a fotit se. Bizarní, že? Kdo potřebuje highend sestavu fotoaparátů na tabletu? Na tablet se fotí maximálně z nouze, když není po ruce nic jiného, takže tam stačí jen ten jeden základní fotoaparát jako byl doteď. Ať radši máknou jinde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze