Užijte si radost ze hry s Galaxy Buds2 Pro. Při koupi tabletu teď jen za korunu

Užijte si radost ze hry s Galaxy Buds2 Pro. Při koupi tabletu teď jen za korunu
Fotografie: Samsung

Porazte nepřítele a dostaňte se na další level s produktovou řadou Galaxy. Radost ze hry na velké obrazovce a zvukový zážitek, jako byste byli přímo v centru hry, dopřeje Samsung všem gamerům, kteří si zakoupí tablet z řady Galaxy Tab S8. Jako bonus k nim totiž získají nejnovější sluchátka Galaxy Buds2 Pro za těžko uvěřitelnou jedinou korunu. Nabídka platí od 29. 5. do vyprodání zásob, a to na e-shopu samsung.cz, ve všech značkových prodejnách Samsung, nebo u vybraných obchodních partnerů.

Nákupem produktů Galaxy hráči odhalí neuvěřitelné možnosti, které jim tato řada nabízí. Galaxy Tab S8 je totiž navržen tak, abyste si mohli užít svou oblíbenou hru naprosto kdekoli, samozřejmě ve špičkové kvalitě. S tímto tabletem se před vámi otevírá až 14,6" obrazovka s výkonem, jakou má konzole. Na 120Hz displeji běží vše perfektně hladce, a tak se snadno dostanete do čela žebříčku.

Samsung

Ještě větší zážitek ze hraní vám pak zaručí sluchátka Galaxy Buds2 Pro. Spárujte je s tabletem a už vás nic nevyruší ze hry. Tato bezdrátová sluchátka vám díky funkci ANC (aktivní potlačení hluku) umožní slyšet každý krok nepřítele a každé zasvištění meče. Eliminují totiž ještě více vnějšího hluku – dokonce i tak jemného, jako třeba vítr. Perfektně vyvážený zvuk se silnými, hlubokými basy a inteligentní funkci 360 Audio vás dokonale přenese do centra dění a ponoří do hry.