Už jen 12 dnů můžete pořídit telefony a příslušenství Xiaomi za nízké ceny

Už jen 12 dnů můžete pořídit telefony a příslušenství Xiaomi za nízké ceny
Fotografie: Mobil Pohotovost

Obří jarní slevy na stovky produktů Xiaomi končí už za 12 dní. Pouze do neděle 14. května můžete vybrané smartphony, elektrokoloběžky, sluchátka nebo třeba vybavení pro chytrou domácnost pořídit o několik tisíc levněji. Zároveň se nabízí skvělá příležitost předobjednávky zbrusu nového Xiaomi 12S za ještě výhodnější cenu.

Telefony s tříletou zárukou

Xiaomi zlevnil telefony napříč všemi cenovými kategoriemi, zcela jistě si tak vybere opravdu každý. Nejlákavější nabídka je však rozhodně sleva na celou řadu Xiaomi 13. Super slevy v řádech tisíců korun padly i na Redmi Note 12 a Redmi Note 12 Pro+ 5G. Za zvýhodněnou cenu si můžete také předobjednat novinku Redmi Note 12S, která nedávno vstoupila na český trh. Nejenom že nákupem ušetříte tisíce, ke všem vybraným akčním telefonům navíc dostanete 3letou záruku zcela zdarma.

A pokud se navíc rozhodnete vyměnit svůj starý telefon právě za nějakou parádičku od Xiaomi, Mobil Pohotovosti vám k výkupní ceně přidá další bonus až 3 tisíce. V takovém případě vás třeba vlajkovka Xiaomi 13 Pro vyjde jen na 24 490 Kč (původně 31 499 Kč). A to už se pořádně vyplatí.

Ceny telefonů po odečtení slev a výkupních bonusů:

Kompletní akční nabídku telefonů Xiaomi naleznete zde

Xiaomi

Chytré hodinky, sluchátka i elektrokoloběžky za parádní ceny

Super akce padla i na produkty z kategorie příslušenství. Sháníte-li chytré hodinky, sluchátka, chcete vyzkoušet parádní elektrokoloběžku nebo třeba pořídit čističku vzduchu, která se v současné době bude hodit nejednomu alergikovi, z nabídky zlevněného příslušenství si jistě vyberete.

Příslušenství za top ceny:

Kompletní nabídku všech akčních produktů naleznete zde

Xiaomi