Už i Česko má Allegro Days: Akce přinese slevy až 40 %

Už i Česko má Allegro Days: Akce přinese slevy až 40 %
Fotografie: Allegro

Online nákupní platforma allegro.cz nabídne týden výrazně zlevněných produktů z kategorie elektra i mnoha dalších.

Od 4. do 10. září proběhnou vůbec první české Allegro Days. Oblíbená nákupní akce plná exkluzivních nabídek a mimořádných slev nabídne českým zákazníkům tisíce zlevněných produktů napříč kategoriemi.

Nákupní platforma Allegro vstoupila na český trh letos v květnu. Pod jednou střechou nabízí až 150 milionů nabídek – vše od elektroniky přes produkty z kategorie dům a zahrada, sport, cestování, auto-moto, módu a obuv, zdraví a krásu, dětský sortiment nebo knihy a média až po umění a sběratelské zboží. Zákazníci tu najdou až desetkrát víc produktů, než nabízí kterýkoliv jiný český e-shop.

Allegro

Kromě široké nabídky a výhodných cen nabízí platforma českým zákazníkům i oblíbené dopravce v čele s WE|DO, Zásilkovnou, DHL či DPD. Pravidelní zákazníci si oblíbí také Smart! program, který jim při dodržení minimální výše objednávky zajišťuje bezplatné doručování i vracení zboží, a to v rámci měsíčního poplatku ve výši 59 Kč nebo zvýhodněného ročního ve výši 299 Kč.

Bezpečný online nákup na platformě zase „jistí“ program Allegro Protect, díky kterému jsou všechny nákupy chráněny kompenzací až do výše 100 000 Kč. Díky službě buy-now-pay-later od Twisto je možné odložit platbu až o 30 dní.

Pokud jste na allegro.cz ještě nikdy nenakupovali, jsou Allegro Days vhodnou příležitostí platformu vyzkoušet. Každý nový zákazník navíc získá kupon na 200 Kč za registraci a dalších 250 Kč na nákup přes aplikaci Allegro.

Všechny slevy a akce v rámci Allegro Days najdete na hlavní stránce kampaně a jednotlivé nabídky jsou zároveň označeny štítkem Allegro Days.