Allegro Days nabídnou elektroniku se slevou až 40 %

Allegro Days nabídnou elektroniku se slevou až 40 %
Fotografie: Allegro

Oblíbená akce nákupní platformy Allegro proběhne v týdnu od 5. do 11. 8. a přinese tisíce produktů se slevou až 40 %. Využít můžete třeba zajímavé slevy na elektroniku, kterou ocení nejen studenti, ale i ti, kdo pracují z domova.

Allegro Days přinesou řadu zlevněných produktů napříč všemi kategoriemi zboží. Milovníky technologií zaujmou třeba bezdrátová sluchátka nebo klávesnice s podsvícením od značky Logitech. 

Na Allegru nakoupíte vše pohodlně na jednom místě, včetně nabídek MALL a CZC. Platforma navíc denně srovnává ceny vybraných českých e-shopů a díky službě „Záruka nejnižší ceny“ označuje ty, které najdete na tržišti nejlevněji. A pokud byste produkt přeci jen našli na jiném vybraném českém e-shopu za nižší cenu a nahlásili to platformě do 72 hodin od nákupu, Allegro vám garantuje refundaci ve výši 150 % cenového rozdílu. Díky garanci férových slev máte navíc jistotu, že nakupujete opravdu výhodně – výše slev je totiž vždy odvozena z nejnižší ceny daného zboží za posledních 30 dnů. 

Zákazníci, kteří jsou registrovaní v Allegro programu Smart!, mohou zároveň využít doručení zboží zdarma nebo jeho bezplatné vrácení. Program Smart! je dostupný za měsíční poplatek ve výši 59 Kč nebo zvýhodněný roční ve výši 299 Kč. Každý nákup je pak zabezpečen programem Allegro Protect, který chrání nakupující před nepředvídatelnými okolnostmi po uskutečnění nákupu jako je chybějící, neúplná, nesprávná či poškozená objednávka. Kromě toho platforma dohlíží také na originalitu nabízeného zboží – před nedávnem proto zavedla nová pravidla, kterými obchodníci deklarují pravost zboží vybraných značek.

Pokud v srpnu doporučíte Allegro dál, získáte kupon na 200 Kč, který můžete uplatnit u nákupu v minimální hodnotě 799 Kč. Doporučená osoba pak získá při registraci skrze aplikaci Allegro kupon na 200 Kč na první nákup. Akce trvá až do 28. srpna. 

Všechny nabídky v rámci Allegro Days jsou dostupné na hlavní stránce kampaně, jednotlivé produkty jsou zároveň označeny speciálním štítkem.