Allegro Days nabídnou slevy až 40 %

Allegro Days nabídnou slevy až 40 %
Fotografie: Allegro

Nákupní platforma Allegro si na týden od 2. do 8. 9. připravila tisíce produktů se slevou až 40 %. V nabídce zaujmou třeba výrazně zlevněné domácí spotřebiče a pomocníci do domácnosti, se kterými bude návrat do pracovního režimu po létě o něco jednodušší. Každý nákup navíc chrání služba Allegro Protect.

Zářijové Allegro Days přinesou výhodnou nabídku produktů z různých kategorií zboží od potřeb pro domácnost až po hračky. V kategorii elektroniky zaujme například robotický vysavač s mopem Roomba nebo vertikální vysavač Rowenta. Nejen děti pak ocení výhodnou stavebnici Lego.  

Platforma Allegro nabízí vše na jednom místě a vy tak nemusíte trávit čas procházením desítek různých online obchodů. Tržiště navíc denně srovnává ceny vybraných českých e-shopů a díky službě „Záruka nejnižší ceny“ označuje ty, které najdete na platformě nejlevněji. Díky garanci férových slev máte jistotu, že nakupujete opravdu výhodně – výše slev je totiž vždy odvozena z nejnižší ceny daného zboží za posledních 30 dnů. A pokud byste produkt našli na jiném vybraném českém e-shopu za nižší cenu, stačí to nahlásit platformě do 72 hodin od nákupu. Allegro vám pak garantuje refundaci ve výši 150 % cenového rozdílu.  

Allegro

Zákazníci, kteří chtějí nakupovat ještě výhodněji, mohou využít Allegro programu Smart!  s doručením zboží zdarma nebo jeho bezplatným vrácením. Program Smart! je dostupný za měsíční poplatek ve výši 59 Kč nebo zvýhodněný roční ve výši 299 Kč. Bezpečný nákup bez rizika zaručuje program Allegro Protect, který vás ochrání před nepředvídatelnými okolnostmi po uskutečnění nákupu, jako je chybějící, neúplná, nesprávná či poškozená objednávka.  

Všechny nabídky v rámci Allegro Days jsou dostupné na hlavní stránce kampaně, jednotlivé produkty jsou zároveň označeny speciálním štítkem.