Unikly specifikace a snímek mezinárodní verze LG Optimus G Pro

6

Ačkoli je LG Optimus G stále jedním z nejvýkonnějších mobilních telefonů na trhu, už teď je jisté, že se brzy dočkáme jeho ještě výkonnějšího nástupce. Ten se již na některých asijských trzích začíná prodávat, mezinárodní verze však nyní uniká také Podívejte se na uniklý snímek a specifikace mezinárodní verze LG Optimus G Pro, který by měl být představen na blížícím se Mobile World Congress v Barceloně.

O tom, že LG chystá nástupce modelu Optimus G jsme vás informovali již na konci ledna. Nyní však unikl živý snímek mezinárodní verze telefonu a jeho specifikace, která se v některých údajích liší, od toho, co již bylo známé. Při pohledu do specifikace je jasné, že Optimus G Pro cílí na zákazníky, kteří od svého mobilního telefonu požadují maximální výkon a nechtějí žádné kompromisy.

Srdcem aktualizované verze Optimus G Pro je čtyřjádrový procesor Snapdragon s taktem 1,7GHz, který doplní 2GB RAM. Telefon dostane 5,5" Full HD IPS-LCD displej, což je o půl palce víc než se dosud uvádělo. Je však možné, že se přeci jen nakonec dočkáme jen pětipalcové úhlopříčky i u mezinárodního modelu. Zůstává třináctimegapixelový fotoaparát s autofokusem a dvoumegapixelová přední kamera. Ve výbavě nebude chybět ani LTE a 32 GB vnitřní paměť, kterou bude možné rozšířit paměťovou kartou microSD.

Tip: Oficiálně: LG Optimus G Pro v jarní nabídce japonského operátora

Už podle původních specifikací měl dostat Optimus G Pro baterii s úctyhodnou kapacitou 3000 mAh, podle nově uniklých specifíkací však i tak jako displej narostla a zastavila se na konečných 3140 mAh. Optimus G Pro poběží na Androidu 4.1 Jelly Bean. Nepotvrdily se tak spekulace, že by mohl dostat od počátku poslední verzi Android 4.2

LG chce se svým novým modelem konkurovat nejvýkonnějším telefonům, jako jsou Samsung Galaxy S IV , HTC M7 a Sony Xperia Z. Na trhu by se měl inovovaný model dostat ve druhém čtvrtletí a jeho cena by se mohla pohybovat kolem 15 000 Kč.

Technické parametry LG Optimus G Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce150,2 × 76,1 × 9,4 mm, 172 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5,5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 208 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor3 140 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ3 2013, 14 000 Kč

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Leon
bože ved to vyzera ako hnusna SGS3
Ami
Taktéž se připojuji k názoru, že to vypadá skoro identicky jako SIII. Rozložení kláves, rozložení kamer a senzorů... No, tedy...
marek
hnus velebnosti .ale aspon zlacnie G a aj tak netuzim po nicom nad 4.7
LaBrie
Je presne tak vysoky ako SXZ a ma 5,5" display. Na Sony mi vadia tie softwarove tlacitka ktore zaberaju miesto z displeja. Pritom miesta na spodnej brade je barskolko. Ked uz je taky velky aspon mohol mat vacsiu funkcnu plochu displeja.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze