Unikají další fotografie zachycující redesign aplikace Gmail

16

To, že Google chystá nový vzhled aplikace pro e-mailovou komunikaci Gmail již není žádným tajemstvím. Zatím však není vůbec jisté, kdy se této aktualizace dočkáme. Nyní ovšem unikají další snímky, které inovovaný vzhled aplikace Gmail opět trochu poodhalují.

Nepřehlédněte:

Aplikace Gmail se stala první androidí aplikací, která přesáhla těžko představitelnou hranici 1 miliardy stažení. Ač se Google opravdu snaží, a různé vylepšení aplikace přicházejí formou aktualizací velmi často, design zůstává již velmi dlouhou dobu téměř totožný. Již delší dobu to však vypadá, že i Gmail dostane nové prostředí. O prvních únicích/spekulacích nového designu aplikace Gmail jsme vás informovali již v dubnu.

Nově uniklé snímky prostředí aplikace Gmail

Nově se můžeme podívat na redesigne prostředí aplikace Gmail na tabletu. Prostředí do jisté míry odpovídá i předchozím únikům z mobilní verze, i tak lze ale předpokládat, že než se aktualizace „doladí“ některé drobnosti budou ještě poupraveny.

Celkově lze říci, že se prostředí přibližuje sociální síti Google+. Prostředí je tedy barevnější a působí čistším dojmem, nový bude také font písma a další drobnosti. Zatím bohužel není vůbec jasné kdy, a jestli vůbec spatří inovovaná podoba aplikace Gmail světlo světa, nezbývá tedy než čekat.

Zdroje: redirectingat.com, plus.google.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
lol
CZ nemá aternatívu slova redesigne??? ako SK - teda redizajn
Antislovak
Vrat se do Tater a neopruzuj tady.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Zas jedna z tých lásky plných diskusií Čechov a Slovákov :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze