Uniká podoba HTC Sense 8: je libo si vše přizpůsobit?

7

Nová vlajková loď většinou nepřináší jen hardwarové inovace, ale dojde i k obměně podoby prostředí. Dočkáme se toho pravděpodobně i v chystaném HTC 10, které by mělo přinést novou nadstavbu Sense 8. Hlavní výhodou by měly být s nadsázkou neomezené možnosti úprav.

HTC

Představení nového HTC 10 se již nezadržitelně blíží a nejnovější informace lákají například na špičkový zvuk nebo čelní kamerku s optickou stabilizací obrazu. Zdá se tedy, že je nač se těšit. Nicméně HTC patrně zapracuje také na prostředí. Základem bude samozřejmě Android ve verzi 6.0 Marshmallow, avšak HTC již dlouhá léta využívá svou velmi podařenou nadstavbu Sense. Ta se s novým vlajkovým modelem pro rok 2016 dočká své 8. generace, která by mohla být poměrně přelomová.

Nepřehlédněte: Vše co víme o chystaném HTC 10

HTC Sense 8 – možná podoba

V prvé řadě dojde k zásadní změně vzhledu a k dispozici by měl být „freestyle“ mód. Jinými slovy byste měli mít možnost umístit si widget či zástupce aplikace kamkoliv na obrazovku, tedy nejen do přesně vymezených míst, jako je tomu doposud u tradičních prostředí od výrobců. K dispozici zřejmě bude také možnost měnit vzhled ikonek a vše si tak přizpůsobit osobnímu vkusu. Na uniklých screenshotech také nespatříme tlačítka, což jen potvrzuje, že nová vlajková loď od HTC nabídne senzorová tlačítka pod displejem. Samozřejmě je i nadále nutné brát vše jako spekulace, avšak vše se potvrdí či vyvrátí již 12. dubna, kdy má novinka od HTC naplánovanou premiéru.

Zdroje: news.mydrivers.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Ten freestyle mód v kombinácii s vlastnými ikonkami vyzerá zaujímavo...
Martin
Nelíbí sorry.
Marek
Na jednom zo screenshotov softvérové tlačidlá sú.
htcjirka
htcjirka
Uf, to vypadá jako nějaké dětské omalovánky, hrůza..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze