LG D635: Jde o chystaný 5palcový Windows Phone?

4

Telefony s operačním systémem Windows Phone produkuje aktuálně stále jen hrstka výrobců. To by se však mohlo začít měnit. Mezi navrátilci by se mělo objevit LG, které plánuje novinku s kódovým označením D635, která výbavou zapadne do střední třídy.

Pokud si ještě vzpomenete, LG by v řadách výrobců s Windows Phone nebylo úplným nováčkem. Tento systém si totiž vyzkoušelo už před lety s modelem Optimus 7. Od té doby však uplynulo hodně času a systém od Microsoftu ušel notný kus cesty. Stále se mu však nedaří zaujmout více zákazníků. Nyní se spekuluje o tom, že LG připravuje model D635, jehož označení se objevilo v Tweetu Alana Mendeleviche, zakladatele sítě AdDuplex.

Novinka by údajně měla nabídnout pětipalcový HD displej a nejnovější verzi operačního systému Windows Phone 8.1. O další výbavě zatím nic nevíme, nicméně i tak lze předpokládat, že by se tento model zařadil do střední třídy. To by byl od LG vskutku moudrý tah, neboť Nokia střední třídu prakticky opustila a nové modely se zdají být v nedohlednu. Jak bude novinka vypadat, rovněž není jisté, avšak v květnu jsme byli svědky modelu Uni8 a je možné, že se jedná o aktuálně spekulovaný model D635.

LG Uni8
Dříve uniklý snímek údajného LG s Windows Phone 8.1

Zdroje: phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Jirka
Při každé zmínce o chystaném novém WP telefonu se mi vybaví scénka z filmu Kurvahoši... " však vaši p.ču jsem též neviděl a věřím že ju máte."
René
Podle fotky by to vypadalo luxusně,tenké rámečky,pěkný desing

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze