Blíží se Huawei P Smart 2020. Bude mít Google služby

4
Blíží se Huawei P Smart 2020. Bude mít Google služby
Fotografie: belsimpel.nl
  • Novinka bude osazena 6,21palcovým IPS displejem s Full HD+rozlišením
  • Zadní strana si vystačí se dvěma fotoaparáty
  • Potěší 128GB interní paměť
  • Cena by se měla pohybovat kolem 5 tisíc korun

Skrze nizozemský internetový obchod belsimpel.nl unikly klíčové informace o chystané novince Huawei P Smart 2020. Řada P Smart je v posledních letech jakýmsi pilířem nižší střední třídy výrobce. Letošní verze nepřinese příliš zásadních změn. Například na zadní straně budou jen dva fotoaparáty. Hlavní 13megapixelový doplní 2megapixelový snímač pro práci s hloubkou ostrosti. Displej bude mít drobný výřez pro čelní 32megapixelovou kamerku, jinak poskytne 6,21palcovou úhlopříčku a na IPS panelu se bude vyjímat Full HD+ rozlišení.

Huawei P Smart 2020

Vás však jistě zajímá, jak to Huawei dokázal, že v novince nebudou chybět Google služby. Sankce nepadly, a tudíž výrobce musel improvizovat. Například nasadil starší procesor Kirin 710F. Ten doprovodí 4GB RAM a velmi slušná 128GB interní paměť. O rozšíření prostoru se postará paměťová karta typu microSD. Zklamáním bude starý Android 9.0 s nadstavbou EMUI, což je opět daň za možnost využívat Google služby.

Z další výbavy stojí za zmínku čtečka otisků prstů na zadní straně, podpora NFC nebo přítomnost USB-C. Zbývá zmínit baterii s kapacitou 3 400 mAh. K představení by mělo dojít velmi brzy, přičemž cenu výše zmíněný obchod již stanovil na 199 euro, což je v přepočtu necelých 5,5 tisíce korun.

Diskuze ke článku
Martin
Pry stary android 9 to je ostuda :(proc tam nedaji zrovna android 10?
rrrr
protože přijde atualizace na android 10
Dodo
No v podstatě to je přejmenovaný p Smart 2019, nic víc....a to se za 5500kč vyplatí :))))
St
Je obdivuhodné jak skvěle umí Huawei recyklovat. Uvidíme co na to řekne trh. 128 GB vnitřní paměti je fajn, ale bez slotu na paměťovku je to opruz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze