Ukáže Asus na Computexu PadFone S?

1

PadFony od Asusu jsou zajímavou kombinací dvou přístrojů v jednom. Vypadá jako tablet, ten však v sobě ukrývá ještě mobilní telefon. Nyní se připravuje další varianta tohoto řešení, která by se mohla objevit i na našem trhu. Její hardwarové parametry jsou navíc skutečně zajímavé.

Uniklé informace v zásadě nepředstavují žádný nový přístroj, protože PadFone S je shodný s už dříve představeným Padfonem X. Ten se však bude prodávat pouze v USA u telefonního operátora AT&T. Ačkoli operátor představil přístroj už v lednu, s jeho prodejem doposud nezačal.

Asus PadFone S spojuje výhody tabletu a mobilního telefonu.
Uniklé informace naznačují, že PadFone S bude mít stejné hardwarové parametry. Znamená to pětipalcový telefon a tablet s úhlopříčkou 8,9 palců, přičemž oba dva mají shodné rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů. Ve výbavě telefonu nechybí LTE, 13MPx fotoaparát, 2MPx snímač na čelní ploše, čtyřjádrový procesor Snapdragon o taktu 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB vnitřní paměti, kterou lze dále rozšiřovat a 2 400mAh baterie. Tablet navíc poskytně 4 990mAh baterii a lepší reproduktory.

Asus PadFone S – telefon samotný nijak nezaostává za konkurencí.

Přístroj by mohl být oficiálně představen na Computexu už 2. června. Tam bude nejspíše upřesněna i jeho cena a také regiony, ve kterých se bude prodávat.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš Routa
Lukáš Routa
Nechapu, proc asus nasadil tak obrovsky tablet
Pokud si budu kupovat deviti palcovy tablet a k tomu telefon, tak bych si predsfavoval, ze ten telefon bude velice kompaktni a kdyz budu chtil velky dysplay, tak pouziju tablet. Ovsem je samozrejme, ze do ctyrpalcoveho telefonu by se blbe cpala lepsi hardwearova vybava, ale to by mohli resit trosku vetsi ramecky. Njn je to tak :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze