U:fon naděluje k datovým tarifům do konce ledna větší FUP

1

Mobilní operátor U:fon, kterého nedávno převzala společnost Air Telecom, nenabízí svým zákazníkům pouze výhodné volání. V jeho nabídce jsou také datové tarify se zajímavým limitem FUP. V lednu navíc operátor láká nové zákazníky na zajímavý bonus.

V nabídce U:fona se vyskytuje trojice datových tarifů, které by měly uspokojit požadavky každého zákazníka. Ať už se připojujete zřídka kdy, každý den, nebo jste na internetu v podstatě neustále. Výhodou U:fona je i pokrytí vcelku rychlým internetem i mimo města, kde u ostatních operátorů musíte spoléhat jen na velmi pomalé EDGE.

Mapa pokrytí U:fona

Předplacená sada Internet na kredit

Zákazníci, kteří upřednostňují flexibilitu předplaceného kreditu, mohou zvolit sadu Internet na kredit. Balení obsahuje vše potřebné a zprovoznění mobilního internetu je i pro naprostého laika hračkou. Na výběr jsou dva typy USB modemů osvědčených značek Celot (s možností připojení externí antény) a AnyDATA. Výši kreditu lze volit v balíčcích 990 Kč, 1490 Kč a 2900 Kč. Cena za hodinu připojení je 9,90 Kč nebo 29 Kč za den (jednorázová částka bez ohledu na počet připojení v daném dni). FUP limit je stanoven na 1 GB přenesených dat za den.

Mobilní internet 1 GB

Mobilní datový tarif s měsíčním FUP limitem 1 GB a paušálním poplatkem pouhých 189 Kč si oblíbí zejména lidé, kteří často cestují a potřebují mít neustálý přístup k webu, svému e-mailu či sociálním sítím. Jako u všech ostatních mobilních tarifů U:fon je výhodou slušné pokrytí ČR s běžnou rychlostí připojení 400 až 700 kb/s. Díky aktuální akci se zákazníci, kteří si tarif Mobilní internet 1 GB pořídí do konce ledna 2013, mohou těšit na navýšení FUP o další 1 GB měsíčně po celou dobu používání služby.

Mobilní internet 8 GB

U:fon myslí samozřejmě i na náročnější zákazníky, kteří se bez internetu na cestách, doma či v kanceláři neobejdou a stahují větší objemy dat. Jim je určen tarif Mobilní internet 8 GB. Limit přenesených dat je v tomto případě 8 GB za měsíc. Cena činí 289 Kč, což je velmi příznivá hladina. I v tomto případě je samozřejmostí dostatečná přenosová rychlost a USB modem pro zákazníka od 1 Kč. V lednu pro své zákazníky navíc U:fon přichystal nabídku Data Extra. V rámci ní získají další 4 GB k FUP limitu za 100 Kč. Mobilní internet s 12GB měsíčním limitem přenosu dat tedy vyjde na necelé 400 Kč. FUP se navíc nevztahuje na prohlížení webu a odesílání e-mailů.

Mobilní internet 1 GB Mobilní internet 8 GB Internet na kredit
Měsíční paušál 189 Kč 289 Kč -
Cena za minutu - - 9,90 Kč/hod. nebo 29 Kč/den
Maximální rychlost DL 3,1 Mb/s 3,1 Mb/s 3,1 Mb/s
Běžná rychlost 400 – 700 kb/s 400 – 700 kb/s 400 – 700 kb/s
FUP 1 GB / měsíc 8 GB / měsíc 1 GB / den
Bonus* další 1 GB FUP / zdarma další 4 GB FUP / 100 Kč -

* - Bonus je platný po celou dobu využívání služby. Platí při pořízení do 31. ledna 2013.

Zdroj: TZ U:fon

Diskuze ke článku
Patrik
Partnerská prodejna uvedené na vebu v Uherském Brodě s nimi nespolupracuje, volání na infolinku se přerušilo po automatickém hlasovém robotu. Tak nevím zdali je to dobrá podpora...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze