Uber vás sveze o „Dni Země“ zadarmo elektromobilem

3

Pražské ulice již několik týdnů v rámci služby uberPOP brázdí elektromobily Tesla Model S a Nissan Leaf. Uber se nyní rozhodl oslavit zítřejší Den Země a v rámci aktivity #UberGREEN nabídne svezení těmito vozy ulicemi Prahy zcela zdarma.

K využití této služby stačí, aby uživatelé 22. dubna mezi 10:00 až 16:00 hod. klikli v aplikaci na ikonu stromu a během pár minut je elektromobil u vás. Uber počítá s velkým zájmem, a proto, aby se dostalo na co nejvíce lidí, omezil maximální dobu jízdy na 20 minut.

UberGREEN

Služba Uber funguje v Praze od poloviny loňského srpna. Nejprve zde byla spuštěna dražší prémiová uberBLACK, která využívá luxusní automobily a kterou jsme důkladně vyzkoušeli. Na počátku listopadu pak byl odstartován pilotní provoz dostupnější služby uberPOP.

Stáhnout Uber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.uber.com

Diskuze ke článku
Karel
Pražský Uber má i Teslu S? To jsem nevěděl.. :) A to, že je v uberPOP jsem už vůbec nevěděl :D
Petr
To Vas (redakci) Uber plati, nebo mate taxi od nej zadarmo? Ze podobnou akci dela bezne konkurence a ciste nahodou taky s Teslou (ktera sla nedavno vyhrat na tyden i s ridicem) se zde clovek nedozvi... ale jakmile se to tyka Uberu tak je to zpravna dne :-)
Karel 2
Ja si myslim, ze uber je jediny schopny poskytnout nejvic aut a za rozumnou cenu i v dobe spicek ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze