Uber Eats slaví 1 miliardu objednávek doručených strávníkům po celém světě

Uber Eats slaví 1 miliardu objednávek doručených strávníkům po celém světě
  • Průměrná doba doručení nepřesahuje půl hodiny
  • V roce 2023 by měl dosáhnout trh s rozvozem pokrmů hodnoty půl miliardy korun

Není pochyb o tom, že populární služba Uber Eats mění podstatným způsobem styl, jakým se lidé stravují. Uživatelé si zvykli objednat jídlo na pouhý jeden stisk tlačítka a Uber Eats zprostředkovalo doručení jubilejní jedné miliardy objednávek ve více než 500 městech po celém světě, a to s průměrnou dobou doručení kratší než půl hodiny.

V Evropě, Africe a na Středním východě je Uber Eats partnerem více než 60 000 restaurací ve více než 250 městech a v jeho nabídce se nacházejí ty nejlepší vybrané restaurace, od známých firem jako McDonald’s po maličkou místní rodinnou pizzerii.

Toto oznámení vychází ze sběru dat, který rovněž ukazuje, že rostoucí trh s rozvozem pokrmů (v roce 2023 by měl dosáhnout hodnoty 21 milionů amerických dolarů, tedy necelé půl miliardy korun) hraje stále významnější roli v růstu malých a středních restaurací. U 70 % partnerských restaurací Uber Eats, které jsou malými nebo středními podniky, se očekává, že rozvážené pokrmy se na jejich celkových tržbách budou podílet stále významnější měrou.

Stáhnout Uber Eats

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze