Tři rohlíky a jedno auto? Tak to si jen načtěte svoji Kaufland Card

Výhody a postup aktivace
Tři rohlíky a jedno auto? Tak to si jen načtěte svoji Kaufland Card
Fotografie: Kaufland
  • Založení digitální karty Kaufland Card zabere zhruba 5 minut
  • Aplikace žádá jak vaše celé jméno, tak adresu bydliště
  • Na podporu věrnostního programu Kaufland umožní soutěžit o automobil značky Škoda

O tom, že Češi milují slevy a akce, netřeba dlouze polemizovat. To si uvědomil i obchodní řetězec Kaufland, který 12. února spustil věrnostní program spolu s věrnostní kartou Kaufland Card. Právě věrnostní karta má přinést nejen slevy šité na míru, ale také různé slevové kupóny a soutěžit se má i o hodnotné ceny. Aby Kaufland celou akci náležitě podpořil, až do 29. února se bude soutěžit o automobil značky Škoda.

Tři rohlíky a jedno auto? Tak to si jen načtěte svoji Kaufland Card – reportáž

Jak si Kaufland Card pořídit?

V dnešní době by překvapilo, kdyby nově zaváděná forma věrnostního programu nebyla z větší části digitalizovaná. K tomu se nakonec uchýlil i Kaufland, a to i přesto, že cílová skupina nemusí vždy vlastnit chytrý telefon. Tak či tak, nejrychlejší cesta ke Kaufland Card vede skrze aplikaci, která je zdarma k dispozici pro Android i iOS. Výhodou je, že uživatel nemusí instalovat další aplikace, Kaufland Card je totiž součástí ověřené aplikace Kaufland, ve které mimo jiné naleznete i nejbližší prodejny, aktuální akce, nákupní seznam a také různé recepty.

Stáhnout Kaufland - akce a recepty

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

K založení Kauland Card slouží prostřední ikona se logem programu. Zde jste v první řadě informováni o akcích, které si budete moci s Kaufland Card dopřát, a zároveň se zde proklikáte až k registračnímu formuláři. Registrovat se můžete skrze mail i telefon. K přihlášení můžete využít i Facebooku, Googlu nebo Twitteru, registračnímu formuláři se však stejně nevyhnete.

Aplikace vyžaduje uvedení celého vašeho jména, data narození a místa bydliště. Pokud využijete registraci přes telefon, nevyhnete se ani zaznamenání telefonního čísla. Údajů chce Kaufland poměrně hodně, ospravedlňuje to snad jen fakt, že by je Kaufland využil jen v případě výhry v některé ze soutěží. Po dokončení registračního formuláře se vaše karta objeví pod speciální záložkou přímo uprostřed hlavního panelu.

S jednou digitální kartou můžete propojit až 5 klasických plastových karet, které získáte přímo v obchodě. V momentě převzetí jsou karty neaktivní, musíte je buď aktivovat novou registrací, nebo přidružit k vaší digitální kartě v aplikaci. To se hodí pro větší rodinu, která bude nakupovat vždy na jeden bodový účet. Trochu komplikovanější to je, pokud nemáte chytrý telefon, případně aplikaci nechcete využívat. V takovém případě si sice můžete pořídit klasickou plastovou kartu a tu aktivovat, například hned na tabletu na prodejně, ovšem nebudete sbírat bonusové body. Budete však moci využívat slevy na různé produkty dle aktuální letákové nabídky.

Postup registrace

Suma sumárum, plně můžete využít výhod jen s aplikací s digitální kartou v telefonu, pokud se však rozhodnete jen pro plastovou kartu, získáte jen nárok na letákové slevy. Kaufland však pracuje i na možnosti, že do budoucna by i majitelé pouze plastové karty získali nárok na všechny slevy, stejně jako uživatelé s digitální kartou. V každém případě musíte digitální/plastovou Kaufland Card vždy předložit v průběhu nákupu, zpětně již uplatnit nelze.

Co s Kaufland Card přináší?

Přímo v záložce Kaufland Card naleznete přehled o vašem bodovém kontě (100 Kč = 1 bod) a počet aktivních kupónů, které Kaufland přidává průběžně a zároveň je „šije“ daným zákazníkům na míru.

K tomu však musíte Kauflandu udělit souhlas v profilu v záložce nastavení – Kaufland Card – personalizované nabídky. Pokud tento souhlas odejmete, Kaufland vám kupóny nenabídne vůbec. Kupóny bude Kaufland omezovat, například počtem uplatnění, případně dny, kdy budete moci daný kupón uplatnit. V momentě, jakmile načtete vaši Kaufland Card a budete mít v košíku zboží, které je v akci, sleva se odečte automaticky. Kromě kupónů můžete ušetřit i na dalších produktech z letákové nabídky, a to pár procent více. Kaufland je bude označovat v letáku i v obchodě.

Kaufland - akce a recepty
S Kaufland Card můžete ušetřit i na letákových nabídkách

Kromě slev a kupónů bude chtít Kaufland využívat také body, které sbíráte při nákupu, přičemž 1 bod získáte za každou utracenou stokorunu. Prozatím není jasné, zda budete možné body směnit například při různých akcích, nebo získáte nějaký produkt zdarma, ovšem Kaufland brzy představí konkrétnější nabídku. Prozatím slibuje možnost získat další kupóny.

Co už ovšem víme nyní, je, že obchodní řetězec bude pořádat také nepravidelné soutěže. Aktuálně Kaufland podporuje akci soutěží o Škodu Karoq. Stačí nakupovat co nejčastěji, až do 29. února, kdy soutěž končí. Svoji šanci zvýšíte, když budete nakupovat každý den, více nákupů v jeden den vám ale nijak nepomůže.

Nezapomeňte na vaši Kaufland Card

I když start Kauland Card proběhl s velkou doprovodnou akcí, na některé funkce si budeme muset počkat. Prozatím není jasné, za co bude možné směnit nasbírané body a stejně tak není příjemná situace ohledně nejednotných podmínek. Jinak řečeno, pokud si nepořídíte digitální kartu, nemůžete využít všech výhod. Nicméně Kaufland slibuje, že i na tom v budoucnu zapracuje.

Využijete výhod Kaulfand Card, nebo podle vás jde o další zbytečnou slevovou kartu?

Diskuze ke článku
Tail
Bomba, další penalizace zákazníků, kteří nechtějí poskytovat svá socio-demografická data při nákupu. Tak čau a až zmoudříte, možná nashle. Mimochodem, nakupovat ve stejném řetězci v Čechách a v Německu je propastný rozdíl. Stejná konzerva Kclassic kočičího žrádla stojí v Německu běžně 35c(cca 8,8 Kč), u nás 14,9 Kč. Máme 2 kočky, vezmu jenom blbych 30 konzerv a mám na 1 cestu nafty Praha-Řezno. Když nakoupím za 200€, tak ušetřím a ta kvalita i třeba čerstvého masa, to se nedá porovnat.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Jako aplikace opet naprosta bomba vrchol ergonomie ...... jsem si myslel, ze jsem se registroval ...... ale bohuzel to chtelo znova (tak jsem myslel, ze ne), protoze si aplikace (patrne po aktualizaci) nezapamatovala prihlasovaci udaje .... takze pohodicka .... navic se samozrejme jedna o prihlaseni k systemu nuklearnich zbrani, tak je potreba velke a male pismena, cislice, delka aspon 8 znaku a specialni znak ..... to banky mi staci jen 8mi mistne heslo, ale do aplikace kaufland musim mit specialni znaky! Doufam, ze bude potreba heslo kazdy mesic menit a uz nebude tomuto diletantstvi chybet vubec nic! Takze mily kauflande, pokud se bude musel stupidni heslo, ktere jsem si musel napsat, abych ho nezapomnel, zadavat pokazde, kdyz aplikaci aktualizujete, tak JDETE DO HAJZLU! A proboha (a to plati pro vsechny) az budete nekdy nekomu zadavat vytvoreni jakekoliv aplikace, dejte to nekomu, kdo ma aspon dve, tri (idealne vsech pet) pohromade!!!
Jak dlouho bude dělat redakce reklamu tomuto řetězci???
Milan Tesitel
Milan Tesitel
Houby, houby, slavný soude. Předevčírem nebo ještě dřív jsem si stáhl do mobilu a aktivoval příslušnou apku s tím, že se stavím v Kauflandu a vyzvednu kartu pro sebe a manželku. Když jsem se však včera při návštěvě obchodu snažil připojit a použít prokázání se u pokladny QR kódem,na mobilu. tak se mi nepovedlo připojit. Tak jsem si vyzvedl ony2 karty na info s tím, že "si je aktivuji sám doma. Protože se mi opětovně nepodařilo připojit, tak jsem se rozhodl znova si vytvořiit nový účet na druhou svoji akresu a pracně proklikal své datum narození z prvé poloviny minulého století, tak po odeslání formuláře mi systém hlásí "že server nepracuje". Tak nevím, co si mám o tom myslet!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze