Třetí beta iOS 6 ke stažení. Co přináší?

3

První betaverze nejnovější verze operačního systému iOS byla pro vývojáře uvolněna už během výstavy WWDC. Druhá beta spatřila světlo světa koncem června a už tu máme další, v pořadí třetí. Podívejte se, jaké novinky přináší.

O datu oficiálního představení nového iPhonu či iPadu Mini můžeme zatím jen spekulovat a jediné, co je jisté je, že bude obsahovat finální verzi operačního systému iOS 6. Aktuálně se nachází ve stádiu třetí betaverze, která nepřináší žádné převratné novinky, je zaměřena jen na opravy chyb a celkově vylepšení výkonu.

Kromě toho bylo přidáno několik nových měst, nad kterými se můžete proletět v 3D ptačím pohledu a vylepšena automobilová navigace (přepínání mil a kilometrů, velikost mapových popisků a preferovaný jazyk). Zajímavostí je i připravovaná migrace ze služby MobileMe, která přinese uživatelům možnost nových e-mailových adres na doméně iCloud.com.

iOS 6 beta 3

iOS 6 beta 3 je kompatibilní se zařízeními iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS a samozřejmě i novým iPhone (či chcete-li iPhone 5). Velikost instalačního balíčku je 323 MB pro iPhone a 424 MB pro iPad.

Tip: Apple představil iOS 6: přinese 200 nových vylepšení a změn

Zdroje: 9to5mac.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
AppleMichal
A také je kompatibilní s iPodem Touch řekl bych 3. a 4. generace ...
Michal
Kompatibilní s iPad 1 gen.? Vždyť ten už měl být z aktualizace iOS 6 vyřazen, ne?
appledominik
pošlete prosím do konverzace link ,kde si můžu ios 6 beta3 stahnout případně jak

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze