Trapas: v rakouské TV reklamě je Lumia 710 s prostředím z iOS

4

Co byste řekli novému telefonu Nokia Lumia 710, kdyby na něm nebyl operační systém Windows Phone, ale například iOS? Přesně toto můžete vidět v oficiální televizní reklamě místního operátora T-Mobile Austria.

Existuje skupina lidí, kteří se zabývají vyhledáváním různých chyb ve filmech. Toto hledání se rozšířilo také na televizní reklamy, protože i v nich se čas od času objeví nějaký nesmysl. Tím posledním je například reklama rakouského mobilního operátora T-Mobile na nový telefon Nokia Lumia 710, na kterém je vidět prostředí z telefonu Apple iPhone.

Takto má Lumia 710 správně vypadat, má systém Windows Phone

Při záběru na detail telefonu je vidět aplikace Facebook. Ta sama o sobě vypadá na Windows Phone úplně jinak, zde je ukázána evidentně verze z iPhone. Na 100 procent to pak potvrzuje horní stavová lišta, tolik typická pro systém iOS.

A zde je chyba z TV reklamy, Facebook z iPhone na telefonu Lumia 710 - vpravo pro porovnání vzhled aplikace Facebook na Windows Phone

Systém iOS není v reklamě vidět po celou dobu, jedná se jen zhruba jen o dvouvteřinový úsek, na konci reklamy už je Lumia 710 správně zobrazena s prostředím Windows Phone. Jde jednoznačně o chybu pracovníků reklamní agentury nebo je tato obrazovka z iOS zvolena záměrně, protože aplikace z iOS vypadá mnohem fotogeničtěji? Svůj názor nám můžete napsat do diskuse pod článkem.

Zdroje: mynokiablog.com

Diskuze ke článku
loller
Mohli jste tam pro porovnání dát fb z wp7
Marek
:D:D:D To nas*re...Já to říkám pořád, iPhone vládne světu. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze