T-Mobile Sponzor: volejte, i když nemáte kredit!

1

Dobrá zpráva pro rodiče - děti už se nemohou vymlouvat na to, že nemají kredit! Od 21. dubna 2008 T-Mobile totiž umožňuje volání na účet volaného novou službou Sponzor. Nastavení a změny služby jsou pro zákazníky zdarma.

Tisková zpráva 14. dubna 2008

Dobrá zpráva pro rodiče - děti už se nemohou vymlouvat na to, že nemají kredit! Od 21. dubna 2008 T-Mobile totiž umožňuje volání na účet volaného novou službou Sponzor. Podstata je jednoduchá: kterýkoli zákazník T-Mobile si může nastavit až 5 vybraných Twist čísel, jejichž příchozí hovory bude hradit podle svého tarifu. Sponzor také může zvolit, zda bude platit příchozí telefonát vždy, když mu bude sponzorované číslo volat, nebo pouze tehdy, kdy je kredit volajícího nižší než 10 Kč. Nastavení a změny služby jsou pro zákazníky zdarma.

T-Mobile Sponzor: volejte, i když nemáte kredit!

Pro koho se Sponzor hodí

Službu mohou využívat všichni zákazníci T-Mobile; sponzorem se může stát jak tarifní zákazník, tak ten s předplacenou kartou. Nastavení služby je jednoduché: prostřednictvím SMS, hlasového automatu na 4603 či pomocí služby Můj T-Mobile. O veškerých úpravách je informován nejen sponzor, ale i sponzorované číslo. Nastavení a změny služby jsou zdarma.

Sponzor se ve své štědrosti nemusí omezovat - může si určit až pět Twist čísel, jejichž příchozí hovory bude hradit. Sponzor je za svou dobročinnost odměněn nejen jistotou, že se mu blízcí dovolají, ale i tím, že se mu do T-Mobile Bonus programu načítají body za sponzorované telefonáty. Na druhou stranu se Twist zákazník může nechat "podporovat" až 5 různými sponzory (výhoda pro děti z rozvětvených rodin).

Varianty služby

Zákazník se službou Sponzor si může zvolit ze dvou forem:

  • a) sponzorovat vždy - příchozí hovor je na účet volaného vždy, když mu vybrané číslo volá
  • b) sponzorovat jen při nízkém kreditu - telefonát je na účet volaného pouze vpřípadě, kdy vybrané číslo nebude mít dostatek kreditu (kredit volajícího bude roven nebo nižší než 10 Kč).

Pozor na ...

Sponzor si musí dát pouze pozor na to, aby měl dostatečně vysoký kredit (u Twist zákazníka). V případě, že nebude mít dost prostředků, nedojde ke spojení, o čemž je volající informován. Také pokud jsou tarifnímu sponzorovi zablokovány odchozí hovory, sponzorovaný má smůlu - hovor se sice uskuteční, ale bude mu stržen z účtu.

Výhody této nabídky jsou zřejmé: místo komplikovaného prozvánění mohou rodina a přátelé s předplacenými kartami sponzorovi volat bez ohledu na svůj kredit. Děti se tak nemohou vymlouvat, že by "určitě zavolaly, ale neměly zrovna kredit".

Více o službě najdete od 21. 4. na www.t-mobile.cz.