Testujeme Samsung Galaxy Gio: zeptejte se na vše co vás zajímá

26

Výrobce Samsung nabízí ve střední třídě řadu mobilních telefonů s dotykovým displejem, které jsou pro zákazníka finančně zajímavé a dokážou nabídnout i slušnou výbavu. Střední třídu reprezentuje i Samsung Galaxy Gio, který pro vás testujeme. Zeptejte se na vše, co vás zajímá.

Pokládat své dotazy můžete v diskuzi pod tímto článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty). Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenze. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

V současné době podrobujeme testování a připravujeme recenzi dalšího zástupce modelové řady Galaxy, konkrétně Samsungu Galaxy Gio, který se dostal na počátku května do prodeje v České republice.

Samsung Galaxy Gio: oficiální fotografie

Nepřehlédněte dřívější recenze testovaných mobilních telefonů

Před samotnou recenzí se můžeme v krátkosti podívat na to, co nám Samsung Galaxy Gio může nabídnout. Přední části dominuje 3,2 palcový TFT displej s rozlišením 320 x 480 pixelů. Nad displejem nalezneme sluchátko a snímač vzdálenosti, na dolní části hardwarové tlačítko Domů a dvě kontextové klávesy Menu a Zpět. Procesor je taktován na 800MHz a operační systém Android je přítomen ve verzi 2.2 Froyo s nadstavbou TouchWiz 3.0.

Samsung Galaxy Gio

Samsung Galaxy Gio disponuje na zadní části 3,2MPx fotoaparátem s automatickým ostřením, což je určitě pozitivní, ale na druhou stranu se budete muset vyrovnat s absencí blesku. V pravém rohu zadního krytu je i mřížka reproduktoru, která je lehounce vyvýšena. Výbava nepostrádá ani GPS, Wi-Fi, Bluetooth či HSDPA. Smartphone udržuje při životě baterie s kapacitou 1 350 mAh. Na to, jak dlouho vydrží, se podíváme v recenzi.

V recenzi se kromě jiného můžete těšit na otestování fotoaparátu či videa v různých podmínkách, podíváme se na zoubek baterii, vyzkoušíme řadu aplikací a rádi odpovíme na vaše konkrétní dotazy. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Ptejte se nás na to, co vás zajímá přímo v diskuzi pod tímto článkem!

Diskuze ke článku
Michal
Dobrý den.
Zajímalo by mne několik věcí. Konkrétně:
1. z jakého materiálu je ten lesklý rám po obvodu telefonu?
2. jaká je výdrž při vypnutí 3G sítí?
3. jak je na tom kvalitativně zvukový výstup do sluchátek(nějakých vlastních=lepších), dá se srovnat s Nokií C5-03?
4. při představení telefonu v Koreji byla k vidění i bílá barevná varianta. Nyní ale po ní není nikde na internetu ani vidu, ani slechu. Víte nějaké konkrétní informace, zda s ní výrobce počítá, či zda ji uvede trochu později, nebo zda ji po představení úplně zavrhl?
Děkuji.
Moudí
Ma gorilla glass?
Herman
Určitě výdrž a srovnání s Samsung Galaxy Ace
LP3W7
Jak na nem jedou hry? Je mi jasne, ze zadne super pecky na tom nepojedou. Ale co treba Raging Thunder 2 nebo Angry birds...

Diky :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze