Testujeme HTC Touch Cruise a nové Sony Ericssony

2

V redakci pro vás právě testujeme nejnovější mobilní telefony. Přečtěte si první dojmy a zeptejte se nás na to, co vás zajímá. Na redakčních stolech nám právě leží HTC Touch Cruise, Sony Ericsson W380i a elegantní véčko Sony Ericsson Z770i.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

HTC Touch Cruise

HTC Touch Cruise je čtyřpásmový GSM telefon, který podporuje pětici datových přenosů - GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA a HSUPA. Konektivitu také zajistí Wi-Fi (802.11 b/g) či Bluetooth 2.0 (včetně A2DP). Displej je typu TFT s rozlišením QVGA. Novinka poběží na procesoru Qualcomm s frekvencí 400 MHz. Operačním systémem je i tentokrát Windows Mobile 6 Professional a nechybí ani grafická nástavba TouchFLO pro ovládání prsty. Pamět telefonu se skládá z 128 MB RAM a 256 MB ROM. Nechybí slot pro paměťové karty microSD.

TIP: Přečtěte si také preview HTC Touch Cruise.

Sony Ericsson W380i

Novinka W380i vychází z velmi úspěšného hudebního modelu W300i (recenze zde), který na sebe upoutal především dobrým poměrem mezi technickou výbavou, líbivým designem a přiměřenou cenou. Nový Sony Ericsson W380i jde dál ve šlépějích svého předchůdce, a tak nebude chybět nic důležitého. Po roce a půl muselo samozřejmě dojít na mnohé vylepšení tehdejších technických parametrů, a tak se dočkáme například 1,3 Mpx fotoaparátu, podpory EDGE, Bluetooth, FM rádia s RDS či externího OLED displeje. To vše je navíc sbaleno do 16 mm těla véčkové konstrukce.

TIP: Přečtěte si také preview Sony Ericssonu W380i.

Sony Ericsson Z770i

Sony Ericsson Z770i je nové stylové véčko, které už tentokrát nezůstává tolik pozadu v oblasti výbavy. Zaujme 2 Mpx fotoaparát, hudební přehrávač, FM rádio nebo HSDPA. Z datových služeb zamrzí jen absence EDGE. Sony Ericsson Z770i bude možné sehnat ve třech barevných provedení, a to červeném (Vogue Red), černém (Graphite Black) a zlatém (Exquisite Gold).

TIP: Přečtěte si také preview Sony Ericssonu Z770i.

Diskuze ke článku
ORION
Dobry den zaujimalo by ma ci Z770 podporuje videohovor ale asi nie nevidim kamerku pre videohovory...
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Dobry den, Sony Ericsson Z770i bohuzel videohovory nepodporuje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze