HTC Touch Cruise: třetí přírůstek do rodiny HTC Touch

HTC, vedoucí světový výrobce smartphonů a PDA zařízení s operačním systémem Microsoft Windows Mobile, dnes představil HTC Touch Cruise, třetí přírůstek do rodiny stylových mobilních telefonů HTC Touch, který obsahuje zabudovaný GPS modul.

TIP: Již dříve jsme přinesli článek HTC chystá nový Touch s přídomkem Cruise.

HTC Touch Cruise potvrzuje odhodlání společnosti HTC rozvíjet nabídku produktů s inovativním dotykovým ovládáním a oslovovat nové zákazníky s nabídkou zařízení, která odpovídají jejich skutečným potřebám. Uživatelé na cestách díky HTC Touch Cruise vždy najdou správnou cestu díky přesné navigaci a jednoduchému ovládání prostřednictvím technologie HTC TouchFLO, které usnadňuje práci s webovými stránkami, dokumenty a fotografiemi.


HTC Touch Cruise

Přehledná základní obrazovka HTC Home screen poskytuje uživatelům okamžitý přístup ke všem důležitým informacím – e-mailům, textovým zprávám, kontaktům, záznamům v kalendáři i aktuálním zprávám o počasí. Uživatel jen pohladí svým prstem displej a vyvolá tak animované trojrozměrné rozhraní, které obsahuje tři nabídky: kontakty, média a aplikace. Pro pohyb mezi jednotlivými stránkami nabídky stačí pouhý pohyb prstem doleva nebo doprava napříč displejem – snazší už to ani nemůže být.

Nový Touch Cruise bezezbytku využívá možnosti, které poskytují technologie HSDPA, Wi-Fi a Bluetooth pro zajištění rychlého a spolehlivého připojení k internetu a spolupráci s celou řadou příslušenství. Jeho velký a přehledný displej s úhlopříčkou 2,8 palce je ideální pro práci i sledování videa. Operační systém Windows Mobile 6 poskytuje ty nejlepší předpoklady pro různorodé oblasti využití, od profesionálních systémů až po stylovou zábavu.

HTC Cruise využívá pro zajištění spolehlivé navigace softwarové řešení TomTom, které HTC nabízí ve zkušební verzi nebo volitelně s plnohodnotnou verzí map zemí západní Evropy. Další vybavení HTC Touch Cruise zahrnuje fotoaparát s rozlišením 3 Mpx a automatickým zaostřováním, FM rádio a slot na paměťové karty typu microSD, které umožňují výrazně rozšířit 128MB základní paměti telefonu.

Technické parametry

Rozměry 110 x 58 x 15,5 mm
Hmotnost 130 gramů
Konstrukce klasická
Sítě Quad-band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz + Tri-band UMTS 850 / 1900 / 2100 MHz
Displej dotykový, rozlišení QVGA (240 x 320 px), 65 000 barev, úhlopříčka 2,8 palce
Paměť 256 MB ROM, 128 MB RAM
+ slot pro paměťové karty typu microSD
Procesor Qualcomm MSM 7200 s taktem 400 MHz
Operační systém Windows Mobile 6 Professional
Organizační funkcee-mailový klient s přílohami a automatickým stahováním, kalendář, úkolovník, poznámky, kalkulačka, časovač, 3 opakované budíky, Comm Manager, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Office Mobile, prohlížeč PDF souborů Adobe Reader LE, synchronizace s PC (ActiveSync), Počasí, Messenger, ZIP, WorldCard Mobile, prostředí TouchFLO, rozhraní 3D Touch Cube, čtečka RSS kanálů
Multimédia 40-hlasá polyfonie (MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, MIDI a AMR-NB), hudební a video přehrávač Windows Media, Audio Manager, JAVA 2.0 s podporou 3D
Fotoaparát 3,2 Mpx (2048 x 1536 pixelů), autofocus, 8x digitální zoom (postupný, při nejnižším rozlišení), scény, vyvážené bílé, pokročilé efekty, panorama nahrávání CIF videa (352 x 288 px), formát MPEG4, vyvážení bílé, efekty přední CIF kamerka pro videohovory (lze použít i jako fotoaparát)
Navigace vestavěný GPS přijímač od Qualcommu, TomTom Navigator 6 (verze 6.032), mapy společnosti TeleAtlas, aplikace Quick GPS, nechybí možnost plánování tras, prohlížení tras, hlasová navigace, doprava TomTom, počasí TomTom, služby TomTom PLUS, bod zájmu, poslední cílové místo, kompas na obrazovce, denní nebo noční pohled, 2D nebo 3D zobrazení, atd.
Datové funkce USB 2.0 (miniUSB, ActiveSync), Bluetooth 2.0 (profil A2DP), GPRS (třída 10), EDGE (třídy 10), UMTS (až 384 kb/s), HSDPA (až 3,6 Mb/s), Wi-Fi (802.11 b/g)
Baterie a výdrž Li-Pol 1350 mAh
Hovor: 7 hodin (GSM), 4 hodiny (UMTS), pohotovostní režim GSM/UMTS: 400 hodin/450 hodin, videohovor: 2,3 hodiny
Dostupnost listopad/prosinec 2007
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze