Telefony Samsung Galaxy dnes obdržely mysteriózní notifikaci Find My Mobile

aktualizováno o vyjádření společnosti Samsung
7
Telefony Samsung Galaxy dnes obdržely mysteriózní notifikaci Find My Mobile
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Notifikace obsahuje dvě jedničky umístěné pod sebou
  • Podle výrobce šlo o neúmyslně odeslané oznámení na omezený počet zařízení
  • Oficiální vyjádření společnosti Samsung naleznete níže

Pokud vlastníte některý z telefonů Galaxy od Samsungu, možná jste dnes zaznamenali podivnou notifikaci aplikace Find My Mobile. Tato mysteriózní notifikace, která se objevila i na našem redakčním Samsungu Galaxy S10 Lite, obsahovala velmi krátké sdělení v podobě dvou jedniček umístěných pod sebou. Při pokusu notifikaci otevřít jednoduše zmizela. Identické oznámení přitom hlásí množství dalších uživatelů po celém světě.

Samsung však rozhodně není prvním ani posledním výrobcem, který rozeslal takovýto druh notifikace. Minulý rok se například něco podobného povedlo OnePlus. Pravděpodobně se jedná pouze o interní test funkčnosti vyhledávací služby.

Oficiální vyjádření společnosti Samsung:

Oznámeni bylo neúmyslně odeslané na omezený počet zařízení Galaxy. Ubezpečujeme naše uživatele, že toto upozornění žádným způsobem neovlivní jejich zařízení. Zároveň se omlouváme našim zákazníkům za nepříjemnosti, které jim to mohlo způsobit, a zajistíme, aby se podobný incident v budoucnosti neopakoval.

Diskuze ke článku
Janek
Ano, tato podivná notifikace se objevila i na note8. Ale předcházela instalace aplikace " Najít můj telefon" a poté se objevila notifikace, po smazání se druhý den objevila znovu. Tudíž jsem v nastavení aplikace zakázal notifikaci. Podle různých zkušeben, se Samsung v této věci dosud nevyjádřil.
Tomáš
To je v pořádku, to si jen Samsung pro "své" účely vytáhnul pozici všech svých zákazníků. Není třeba se tím zrušovat, člověk co to udělal špatně a zapříčinil zobrazení tohoto "upozornění" už dozajista visí.
Pesedm
Mysteriózní notifikaci :))))) Samsung omylem poslal oznámení na své telefony po celém světě.
Kubajz
Také se mě objevila tato notifikace na Galaxy A50, ale předcházela tomu aktualizace aplikace která proběhla včera.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze