Realme odhaluje další specifikace řady 12 Pro, debutovat bude 29. ledna

aktualizováno
Realme odhaluje další specifikace řady 12 Pro, debutovat bude 29. ledna
Fotografie: Realme
  • Jako primární senzor má být použit Sony IMX890
  • Dočkáme se dvou modelů s označením 12 Pro a 12 Pro+

Aktualizováno 19. 1. 2024

Série Realme 12 Pro, kterou čeká oficiální představení 29. ledna, odhaluje další parametry, a to oficiálně samotnou značkou. Podle účtu společnosti na sociální síti X nabídne nikoliv 100× (o čemž se dříve mluvilo), ale 120× zoom (jak bude fungovat můžete vidět ve videu níže) a 64Mpx snímač pro teleobjektiv o velikostí 1/2", který bude o 27,62 % větší než 1/2,52" snímač, jenž používá Samsung Galaxy S24 Ultra, jak dodává gsmarena.com.

Ještě větší snímač pak bude mít u Realme 12 Pro+ hlavní fotoaparát. Jak už samo Realme potvrdilo, půjde o 50Mpx senzor Sony IMX890 s OIS o velikosti 1/1,56", který používá například OnePlus 11, Realme GT3 či ASUS ROG Phone 8 Pro.


Původní zpráva z 12. 1. 2024

Značka Realme zažila nejen na našem trhu poměrně strmý růst, nicméně v poslední době o ní příliš neslyšíme a vydávání nových modelů je v útlumu. Možná právě to by mělo změnit nově uzavřené partnerství čínského výrobce s vyhlášenou značkou hodinek Rolex, jež jsou pro mnohé symbolem úspěchu, bohatství a moci.


Spolupráce se konkrétně týká řady Realme 12 Pro, jež by se již brzy měla dočkat kompletního odhalení. Ta se skládá z modelů 12 Pro a 12 Pro+, ovšem speciální „Rolex úpravy“ se údajně dočká pouze „plusová“ verze. Na designu tohoto telefonu, jenž sází na modrou kůži (zřejmě pravou, i když zatím není nic potvrzeno), zlaté akcenty a výrazný fotomodul s modrým pozadím, se podílel Ollivier Saveo, který stojí za mnoha modely luxusních hodinek různých značek jako například Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling a Quentin.

Ke kompletnímu odhalení a uvedení novinek na trh by mělo dojít co nevidět. Již v tuto chvíli však víme, že série vsadí na periskopický teleobjektiv využívající senzor OV64B. Hlavní snímač má být Sony IMX890 s optickou stabilizací a fyzickou velikosti 1/1,56" či ohniskem 24 mm a clonou f/1.8.

Realme 12 Pro spolupráce s Rolex
Na designu se podílel Ollivier Saveo, který stojí za mnoha modely luxusních hodinek jako například Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling a Quentin

Zakladatel a CEO společnosti Realme, Sky Li, rovněž nedávno zveřejnil otevřený dopis dostupný na realme.com, ve kterém oznámil, že letošek bude rokem rebrandingu. Společnost také představila svůj nový slogan „Make it real“ a prezentuje se jako technologická značka, která lépe chápe mladé uživatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze