Caviar odhalil doposud nepředstavené iPhony 13. Na zádech mají přesýpací hodiny

Caviar odhalil doposud nepředstavené iPhony 13. Na zádech mají přesýpací hodiny
Fotografie: Caviar
  • Levnější varianta vyjde na necelých 180 tisíc korun
  • Dražší verze má na zádech tourbillon, přesýpací hodiny i vzácné úlomky meteorů

Ruská společnost Caviar, jejíž jméno důvěrně znají všichni fanoušci až bizarně vyšperkovaných telefonů, se rozhodla nečekat na oficiální představení nových iPhonů 13 a s předstihem ukázala, jakým způsobem je hodlá „vylepšit“.

Titanová edice „Parade of the Planets Titanium“ a zlatá verze „Parade of the Planets Golden“

Přestože se zatím jedná pouze o koncepty, lze v designu snadno rozpoznat rukopis typický pro Caviar. Upravené iPhony 13 Pro a iPhony 13 Pro Max budou pochopitelně dostupné hned v několika provedeních, kdy verze s označením „Parade of the Planets Titanium“ je z titanu (který najdeme například i u nových chytrých hodinek Huawei Watch 3 Pro) a startuje na 12 750 amerických dolarech, tedy necelých 330 tisících korunách i s daní. Zlatá verze „Parade of the Planets Golden“ je pokryta 24karátovým zlatem o tloušťce 7 mikronů a stojí 14 290 dolarů (necelých 370 tisíc korun včetně DPH).

Edice „Starfall“ a „Moon and Sun“

Na zádech extrémně limitované edice zmíněných variant (k dispozici bude jen osm kusů od každého provedení) najdeme vyobrazení šesti planet (od Merkuru až po Saturn) a také celkem šest fragmentů meteoritů, kdy jeden pochází z Měsíce, další z Marsu, dva úlomky z Tsarevského a dva úlomky z Čeljabinského meteoru. Aby toho nebylo málo, je na zádech také tourbillon (představující planetu Zem) a dokonce i další mechanický „chronograf“ v podobě přesýpacích hodin se stříbrným pískem.

Ty, které tento design neoslovil, možná zaujme verze „Starfall“ startující na 6 950 amerických dolarech (necelých 180 tisíc korun včetně DPH) či „Moon and Sun“ za 7 030 dolarů, tedy v podstatě stejnou cenu jako předchozí model. Obě edice budou vyrobeny v limitovaném počtu 99 kusů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze