Technologie ProMotion z iPadu Pro letos konečně dorazí i na iPhony 12

Technologie ProMotion z iPadu Pro letos konečně dorazí i na iPhony 12
Fotografie: EverythingApplePro
  • Telefony mají dynamicky přepínat mezi 60Hz a 120Hz obnovovací frekvencí
  • Kapacita baterie u většího iPhonu 12 Pro Max převýší 4 400 mAh

Zvýšená obnovovací frekvence zobrazovacích panelů se stala jedním z nejvýraznějších trendů poslední doby a její brzký příchod na smartphony s logem nakousnutého jablka „věští“ hned několik důvěryhodných zdrojů včetně YouTube kanálu EverythingApplePro nebo Maxe Weinbacha.

Podle výše uvedeného videa Apple nabídne 120Hz obnovovací frekvenci u lépe vybavených iPhonů 12 Pro s 6,1" a 6,7" displejem. Uvedené telefony mají dynamicky přepínat mezi 60 a 120Hz obnovovací frekvencí podle potřeby, a šetřit tak baterii. Technologie ProMotion (120Hz obnovovací frekvence), která je již nějaký ten pátek k vidění na iPadech Pro, má mít za následek také nárůst kapacity akumulátoru. Větší iPhone 12 Pro Max by tak měl disponovat kapacitou převyšující 4 400 mAh.

Vylepšeno bude také odemykání obličejem pomocí Face ID. Nejenže má být nově výřez v displeji menší, ale upravené senzory nově nabídnou větší rozsah záběru. Telefony by tak mohly být schopny rozpoznat uživatele i v případě, že jsou například položeny na stole, u něhož majitel telefonu pracuje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze