TCL Movetime Smartwatch dorazily na tuzemský trh. Stojí 4 tisíce

8
TCL Movetime Smartwatch dorazily na tuzemský trh. Stojí 4 tisíce
  • Chytré hodinky Movetime Smartwatch společnosti TCL (Alcatel) dorazily na tuzemský trh
  • Radost udělají povedeným designem, kvalitním displejem a cenou pod 4 tisíci korun
  • K dispozici jsou hned tři barevné kombinace

TCL Communication uvedlo na český a slovenský trh chytré hodinky Movetime Smartwatch MT10G. Novinka je vybavena 1,39" celokruhovým dotykovým AMOLED displejem s rozlišením 400 × 400 bodů a technologií AMOLED, Wi-Fi a Bluetooth připojením. Kompatibilní jsou se systémy Android a iOS. Hodinky slouží po spárování s aplikací MOVETIME jako prodloužená ruka vašeho smartphonu. Dokáží nejen upozorňovat na hovory, SMS, e-maily nebo upomínky, ale i počítat kroky, měřit tepovou frekvenci, spálené kalorie nebo sledovat v čase vaše komplexní fitness aktivity.

TCL Movetime Smartwatch

Pohodlí při každodenním nošení zpříjemňuje i hmotnost pouhých 50 gramů. Vzhled hodinek si navíc snadno můžete přizpůsobit vlastnímu vkusu. Na výběr totiž máte z celkem 12 různých ciferníků, přičemž u každého lze dále měnit jejich pozadí a barevnost. Uvnitř nalezneme proprietární systém společnosti Alcatel, což omezuje kompatibilitu některých aplikací.

TCL Movetine Smartwatch se prodávají za 3 999 Kč, resp. 149 euro včetně DPH ve třech provedeních pro ženy i muže – se zlatým pouzdrem a bílým koženým řemínkem, s černým pouzdrem a černým koženým řemínkem nebo se stříbrným pouzdrem a černým pryžovým řemínkem.

Technické parametry Alcatel Movetime Smartwatch

Kompletní specifikace
Konstrukce48,2 × 42,2 × 10,7 mm, 50 g, konstrukce: ?
DisplejAMOLED, 1,39" (400 × 400 px)
Fotoaparát
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Datové funkce5G: ?, LTE: ?, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémproprietální
Akumulátor350 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 1:30 hodin
Dostupnostčerven 2017, 3 999 Kč

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
marek
Je tam proprietární systém Alcatelu? Četl jsem něco o systému Free RTOS.
Jinak Alcatel také představil svým obvyklým způsobem (tj. tak, aby o tom nikdo nevěděl) model IDOL 5S, zatím jen pro USA.
Pavel
Hezké hodinky i hezký mobil (ten Idol 5s), ale stále je to jen nástupce Alcatelu Idol 4, nikoli 4s. Hlavně že se v těch názvech v Alcatelu sami vyznají.
Pavel
Ještě bych dodal, že jsem s kvalitou výrobku od Alcatelu maximálně spokojen, měl jsem v poslední době Idol X, Idol X+, Idol 3 (5.5), Idol 4S, čili 4 poslední vlajkové modely a všechny byly skvělé a naprosto bezproblémové. Ale některé kroky Alcatelu jsou opravdu naprosto šílené a nepochopitelné. Podle mě představí na IFA 2017 evropskou verzi Idolu 5S a možná nástupce Idolu 4S, zřejmě tedy Idol 5 Pro, ale nedivil bych se, kdyby to pro Evropu byly verze s Mediatekem. Logice šílenců z Alcatelu by to odpovídalo.
Lukáš
Bude prosím recenze na hodinky? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze