Takto má vypadat Nokia C1: s Androidem a bez rámečků

Evergreenem spekulací a nejrůznějších zaručených úniků je připravovaná Nokia C1. S tímto telefonem by se Nokia chtěla vrátit do světa smartphonů. Loni na podzim se o to pokusila s tabletem N1, další na řadě by mohl být smartphone.

První podoba smartphonu se objevila na Weibo, což je čínská obdoba Twitteru. Nelze tak s přesností říci, jestli se jedná o finální podobu, anebo další z řady fanouškovských renderů. Že se ale nová Nokia bude vyrábět v Asii je víceméně jisté. Stejně jako u tabletu N1 Nokia pouze dohlédne na design a technologii výroby, než produktu propůjčí své jméno.

Bude takto vypadat Nokia C1?

Tablet byl bez větších příprav ohlášen loni v listopadu, tak snad se i letos na podzim dočkáme něčeho od Nokie. Spekuluje se však spíše o výbavě na úrovni střední třídy: displej s HD rozlišením, procesor od Intelu a 2 GB RAM a fotoaparáty s rozlišením 8 a 5 Mpx – to by mohla být v kostce budoucí výbava nové Nokie C1.

Aktualizováno 14:15

Spolu s uniklými obrázky se objevily také první dvě fotografie, která údajně zachycují budoucí smartphone s logem Nokia a operačním systémem. Spekulace podporuje fakt, že obrázky se v podstatě shodují s uniklými fotografiemi.

Zdroje: weibo.com, gsmdome.com

Diskuze ke článku
JAK
Sice nemám rád firmu Nokia, ale líbí se mi ten displey bez rámečků.
Honza
A konečně bez pitomečka Microsoft. Hurá !!!
Cicoš
Fuj hnus, pokud je tam Andromrd tak je to další krám jako každý první :/
Hofan
Co je na tomhle telefonu jinýho? Nápis?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze