Hrajte o nový Samsung GALAXY Note 10.1

Pro všechny fanoušky značky Samsung je tu jedinečná příležitost získat nový tablet Samsung GALAXY Note 10.1 mezi prvními v České republice a na Slovensku. Stačí se zapojit do soutěže a možná jej získáte právě vy.

Při navrhování Samsung GALAXY Note 10.1 byl kladen důraz na funkčnost a preciznost, na kterou jste zvyklí při používání tužky a papíru. Jeho dokonale čitelný displej o velikosti 10.1 palců poskytne nekonečné možnosti využití vašich kreativních schopností, práci s nejběžněji používanými formáty dokumentů a jak už sám název napovídá, umožňuje psaní poznámek a komentářů jednoduše přímo k obrázkům, dokumentům nebo stránkám prezentace.

Prostřednictvím nejnovějších technologií a funkcí poznáte, že studium nebo vytváření poznámek nebylo nikdy jednodušší. Zároveň vám pomůže skloubit práci se zábavou. Displej totiž umožňuje využívat dvě různé aplikace současně, protože je dostatečně velký a vybavený funkcí Multidisplej. Při psaní poznámek či kreslení s aplikací S Poznámka si současně na druhé polovině obrazovky můžete prohlížet webové stránky nebo videa. Navíc je možné vyfotit snímek, vložit ho na jednu část obrazovky a na druhé si k němu napsat poznámky. Tato funkce je užitečná nejen při tvůrčí práci, ale také při studiu. Samsung GALAXY Note 10.1 otevírá novou dimenzi způsobu vlastní tvorby. Práce s ním vás bude bavit a zároveň se zvýší i vaše produktivita.

Samsung dává těsně po uvedení tabletu na náš trh šanci každému, kdo jej chce získat. Stačí navštívit Facebook fanpage Samsung Česko a Slovensko a správně odpovědět na soutěžní otázku. Jméno výherce bude zveřejněno 17. září.

Tak neváhejte a zapojte se!

Více informací naleznete zde: https://www.facebook.com/samsungczsk/app_275836795849152.