Silnější basy i vyšší hlasitost. LG G7 ThinQ dostane nový reproduktor Boombox

15× aktualizováno
Silnější basy i vyšší hlasitost. LG G7 ThinQ dostane nový reproduktor Boombox
  • Regulérní vlajková loď od LG by měla dorazit zkraje léta
  • Využije služeb Snapdragonu 845 a nabídne 6,1palcový displej
  • Těšit se můžeme na stereo reproduktory či zvýšenou odolnost

Aktualizováno 01. 5. 2018

LG se zaměří u své budoucí vlajkové lodi na zvuk ještě více než dříve. Telefon má být vybaven novým reproduktorem Boombox, který má zvýšit celkovou hlasitost o více jak 6 decibelů a má zdvojnásobit množství basů. Podle vyjádření výrobce bude Boombox využívat resonanční komory uvnitř telefonu, která je desetkrát větší než u běžných smartphonů. Silné basy mohou být navíc umocněny umístěním telefonu na pevný povrch, kdy pomohou výslednému zvuku také vibrace povrchu.

LG G7 ThinQ - Boombox reproduktor

To však není všechna zvuková chlouba nového LG. Nezapomnělo se opět ani na Hi-Fi Quad DAC stejně jako u předchozích modelů LG, avšak tentokrát zde najdeme také podporu DTS:X, což je kodek, který se dá přirovnat k Dolby Atmos. Díky DTS:X se tak máme dočkat kvalitního 3D prostorového zvuku, přičemž má být podle všeho LG G7 ThinQ vůbec prvním smartphonem na trhu s touto technologií.

Aktualizováno 27. 4. 2018

Na nově uniklé fotografie můžeme vidět nastavení displeje u LG G7 ThinQ, které odhaluje, že bude možné například skrýt výřez v displeji. Jak? Jednoduše například černým pruhem. Zde je nutné mít na paměti, že G7 nebude mít AMOLED displej, a černá tudíž nebude tak působivá, aby bylo skrytí zcela dokonalé. V dalším nastavení bude zřejmě možné upravovat rohy displeje a jejich případné zakulacení.

LG G7 ThinQ

Aktualizováno 25. 4. 2018 16:25

O LG G7 ThinQ už v podstatě víme vše. Nyní unikl výsledek takřka finálního kousku v benchmarku Geekbench a můžeme se tedy podívat, jak se zvyšuje výkon špičkových zařízení LG. Porovnáme si výsledky s LG V30 a LG G6 z loňského roku.

Geekbench (Singlecore) Geekbench (Multicore) procesor
LG G7 ThinQ 2 312 8 979 Snapdragon 845
LG V30 1 921 6 251 Snapdragon 835
LG G6 1 761 3 758 Snapdragon 821

Aktualizováno 25. 4. 2018

Týden do oficiálního představení je ještě dost času na další informace ohledně LG G7 ThinQ. Tentokrát se do všeho vložil samotný jihokorejský výrobce. Ten uvedl, že nadcházející vlajková loď nabídne LCD panel s úhlopříčkou 6,1 palce a rozlišením 3 120 × 1 440 pixelů. Displej bude protáhlý a jemný s poměrem stran 19,5:9. LG se také odkloní od AMOLED technologie. Těšit se však můžeme na vysoce jasný displej s hodnotou 1 000 nitů. Díky tomu by měl být displej skvěle čitelný i na ostrém sluníčku. Obchodně se má jednat o „Superjasný displej“.

LG G7 ThinQ

Aktualizováno 24. 4. 2018

Opět se nám po pár dnech ukazuje očekávané LG G7, která se má představit již příští týden. Tentokrát máme kvalitní rendery od Evana Blasse, na kterých se vystavuje stříbrná verze telefonu. Potvrzuje se opět vše, co už víme, jako je duální fotoaparát či výřez v displeji. Nejzajímavější je tak potvrzení nového hardwarového tlačítka na levém boku telefonu, které má sloužit podle odhadů pro vyvolání Google Asistenta.

Aktualizováno 17. 4. 2018

Po pár dnech se můžeme opět podívat na chystané LG G7 ThinQ. Tentokrát nám přinesl velmi kvalitní render známý leaker Evan Blass. Telefon má sice chytře zvolenou tapetu, která je v horní části velmi tmavá, takže nejde moc dobře vidět výřez displeje, ale stačí si s fotkou trochu pohrát a už můžeme vidět displej v celé své kráse. Výřez vypadá v poměru k tělu širší než u modelů P20 od Huawei, ale na iPhone X ani zdaleka nemá. Může si všimnout také řady senzorů nalevo od přední kamerky a menšího sluchátka napravo.

Upravený render LG G7 ThinQ

Aktualizováno 10. 4. 2018

O budoucí vlajkové lodi od LG toho víme už hodně, a jelikož se blíží oficiální představení, začíná i samotné LG postupně odhrnovat závoj tajemství. Korejský výrobce dnes oficiálně potvrdil název LG G7 ThinQ, přičemž představení prý proběhne již 2. května v New Yorku. Zároveň se můžeme nově podívat také na uniklý snímek všech barevných variant, který najdete v ikonce tohoto článku.

LG G7 ThinQ - logo

Aktualizováno 9. 4. 2018

Od minula již známe pravděpodobný název chystané vlajkové lodi od LG. Ten se nám dnes potvrzuje na dalších snímcích. Současně vidíme výřez v horní části displeje i rozmístění tlačítek. Odemykací bude na pravém boku a na levém najdeme nejen regulaci hlasitosti, ale ještě jedno další tlačítko. K čemu bude sloužit, je v tuto chvíli neznámé. Ve hře je nějaká forma umělé inteligence, respektive asistenta.

Aktualizováno 3. 4. 2018

Evan Blass, pro mnohé známější pod přezdívkou @evleaks, zveřejnil klíčovou informaci o chystané vlajkové lodi od LG. Ta neponese krátký název G7, jak se předpokládalo, nýbrž půjde o LG G7 ThinQ. Jedná se o návaznost na již známou řadu ThinQ, která se prvně objevila letos v únoru s inovovaným modelem V30. ThinQ předznamenává funkce spjaté s rozšířenou realitou.

Aktualizováno 2. 4. 2018

Dnes se můžeme podívat na pravděpodobný render LG G7 pěkně kolem dokola na níže přiloženém videu. Vidíme tak například spodní hranu, na které je nejen USB-C konektor, ale dokonce i klasický 3,5mm jack. Známe též předpokládané rozměry zařízení, které mají být 153,2 × 71,9 × 8,2 milimetrů. Na zadní straně má být duální fotoaparát, oba senzory s 16 megapixely, se světelností f/1,5.

Aktualizováno 28. 3. 2018

Ačkoliv je situace kolem LG G7 všelijaká, vlajkový model jihokorejský výrobce určitě plánuje. Svědčí o tom například nově objevená nabídka ochranných pouzder, která alespoň z části naznačují, jak by nové LG mohlo vypadat. Displej bude mít malé rámečky a v horní části „vykousnutou“ část.

Ochranná pouzdro pro pravděpodobné LG G7

Aktualizováno 23. 3. 2018

Vlajková loď od LG v letošním roce jistě dorazí, avšak později. Jihokorejský výrobce, jak jsme vás již informovali, svůj zřejmě zcela hotový model odpískal. Důkazem budiž tiskový materiál, na který se můžeme dnes podívat. Na něm vidíme LG G7 v limetkově zeleném odstínu se sloganem LG. V tuto chvíli můžeme říci jediné, pokud se LG G7 dočkáme, bude vypadat minimálně mírně odlišně.

LG G7
Podoba LG G7, kterou výrobce na poslední chvíli zrušil

Aktualizováno 19. 3. 2018

Chystaná vlajková loď od LG, která se může, ale také nemusí jmenovat G7, zřejmě nabídne LCD displej. Důvodem nenasazení OLED panelu je údajně příliš vysoká cena. V přímém srovnání může OLED displej vyjít dvakrát až třikrát dráž.

Aktualizováno 15. 3. 2018

O budoucí vlajkové lodi od LG se v tuto chvíli opět hovoří jako o modelu G7. Dle současných spekulací by se mohl ukázat během dubna. Víme, že by měl nabídnout shodný fotoaparát s modelem V30S ThinQ a procesor Snapdragon 845. Cena se má pohybovat přibližně kolem 700 eur, což je v přepočtu 18 tisíc korun. Možná se chystá i verze G7+, která bude mít více operační paměti a cena povyskočí na 760 eur, což je něco málo přes 19 tisíc korun.

LG G7
Možná podoba LG G7

Aktualizováno 7. 3. 2018

Ačkoliv LG v posledních týdnech mlží, je jisté, že na nějaké novince bezpochyby pracuje. Aktuálně uniklo hned několik fotografií, na kterých má být zachycen model G7 Neo, kterému se přezdívá Judy.

LG G7 (neo) Judy – pravděpodobná podoba

Můžeme vidět, že se LG bohužel uchýlí k výřezu v displeji. Na druhou stranu bude využití čelní plochy opravdu příkladné. Displej má mít úhlopříčku 6,1 palce, poměr stran 19,5:9 a rozlišení 3 120 × 1 440 pixelů. Již známý duální fotoaparát se světelností f/1,6 má disponovat 16 megapixely, čelní kamerka nabídne 8 megapixelů. Baterie má mít kapacitu 3 000 mAh a podporováno bude bezdrátové nabíjení. Také LG nasadí stereo reproduktory.

Původní informace z 28. 2. 2018

LG se letos rozhodlo částečně rozbít tradici a nepředstavit další vlajkovou loď po roce. Na právě probíhajícím veletrhu MWC 2018 v Barceloně jsme se tak od LG dočkali v podstatě jen mírně vylepšeného modelu V30. Známý únikář Evan Blass však již naznačoval, že příští vlajková loď jihokorejského výrobce bude představena v červnu a je nazývána Judy. Aktuálně k modelu připojil i číselné označení G710.

Dle dalších spekulací by chystaná novinka měla nabídnout 6,1palcový displej typu MLCD s bílými subpixely, který by mohl mít svítivost až 800 nitů při velmi nízké spotřebě. Judy by měl vsadit na výkonný procesor Snapdragon 845 a minimálně 4GB operační paměť. 64 GB místa bude dostatek pro většinu vašich dat. Počítá se s duálním fotoaparátem se světelností f/1,6 a z další výbavy prosakují informace o stereo reproduktorech a zvýšené odolnosti. Tou se myslí nejen prach a voda, ale také pády.

Zdroj: androidheadlines.com, technobuffalo.com, weibo.com, theinvestor.co, gsmarena.com, mobilefun.co, techradar.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Petr V
Vše ok , až na ten vykouslý displej , to je hnus
Albert1998
Me se to libi. Apple prinesl neco, co ostatni neumeli vyrobit a hle, ted to bude novy styl. A proc vlastne ne. Stejne drive nebo pozdeji budou mit notch i telefony za 3000 korun, takze jde jen o cas. Jinymi slovy: kdyz ne zitra, tak pozitri. A LG je spolu s Asusem a Hujavejem napred. Ne v predstaveni, ale kdy je produkt dostupny na trhu...!

Samsung zaspal, Xiamami taky. Vsichni breci. Ale az samsung prinese notch, tak se pose*ete. Klasika. Cesky fnukani.
Karlos
2019?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze