Umělá inteligence v LG V30S ThinQ naživo

3
Umělá inteligence v LG V30S ThinQ naživo
  • LG jen po půl roce od představení V30 vydává V30S ThinQ
  • Nová vlajková loď LG dostává nově umělou inteligenci a větší RAM
  • Cena ani dostupnost zatím nebyla oznámena

LG V30S ThinQ je po designové stránkce naprosto stejné zařízení jako LG V30, veškeré změny se tak udály uvnitř, a to jak po softwarové, tak hardwarové stránce.

LG V30S ThinkQ – MWC 2018

Co se týká softwaru, tak mimo Androidu Oreo LG přináší umělou inteligenci, kterou najdeme především ve fotoaparátu. Při focení využívá V30S ThinQ rozsáhlou databázi a dokáže rozpoznat, na jaký předmět fotoaparátem míříte. Přímo na stánku LG jsme si to mohli vyzkoušet a skutečně systém fungoval dobře. A k čemu je to dobré? LG díky tomu vytvoří fotografii s tím správným nastavením.

Využít můžete i QLens, které dokáže s vyfoceným předmětem dále pracovat a odkázat vás například na Amazon, kde si daný předmět můžete zakoupit. Jak to funguje v reálu? Na to se podívejte na videu. Zapomenout nesmíme ani na vylepšení snímání ve špatných světelných podmínkách. To si ale vyzkoušíme až při recenzi.

LG také doplňuje Google Asistenta a vytváří svůj vlastní ekosystém. Pokud máte od LG například chytrou pračku, sušičku, ledničku nebo televizi, tak s ní můžete přímo komunikovat a Google Asistenta se zeptat, kdy bude prádlo vyprané.

Nyní k hardwarovým úpravám. Vnitřní úložiště vzrostlo na 128 GB a RAM se zvýšila o 2 GB. Jinak se jedná o známé LG V30, tedy 6palcový QHD displej, minimální rámečky, bezdrátové nabíjení, širokoúhlý záběr předním i zadním snímačem a mnohé další. Chce vědět více, přečtěte si naší recenzi.

Pokud vás zajímá cena a dostupnost, tak vás zatím zklameme. Během několika týdnů by mělo být V30S ThinQ dostupné v Koreji. O další dostupnosti a ceně pro konkrétní trhy bude LG informovat. Na úplný závěr ještě doplníme, že nové LG V30S ThinQ bude dostupné i v nových barvách – modré a malinově růžové.

Diskuze ke článku
Václav Dvořák
Václav Dvořák
Naposledy upraveno: 26. 2. 2018 19:23
Moc krásný!!????????LG je prostě skvělé......????????????Budete dělat video či článek o LG K8 2018 nebo K10 2018???Zdravím všechny z Barcelony....????????????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze