Android 4.3 pro HTC One už tento měsíc

9

HTC One patří mezi nejzdařilejší telefony současnosti. Kromě špičkových parametrů vyniká například výbornou konstrukcí i designem. Tento model si však ještě polepší, brzy na něj bude dostupná nejnovější verze androidu 4.3 Jelly Bean. Podle posledních informací se tak stane dříve než u konkurence.

HTC One se dá s klidem nazývat nejlepším telefonem tchajwanského výrobce vůbec. Nabízí skvělý displej s vysokým rozlišením, neuvěřitelně výkonné stereo reproduktory či zmiňovanou skvělou konstrukci. Byli jsme také všichni zvědavi, kam až to HTC "dotáhne" s aktualizacemi pro svůj nejlepší model. Teď přichází jedna důležitá, HTC One si totiž polepší na verzi Androidu 4.3 Jelly Bean, což je zároveň verze úplně nejnovější.

Oficiální fotografie HTC One

Termín pro Českou republiku potažmo Slovensko neznáme, v USA byl ale začátek šíření aktualizace stanoven na konec září. Zdá se tedy, že HTC zvládne update na nejnovější verzi Anroidu dříve než konkurence. Na veletrhu IFA bylo dokonce jedno HTC One s Androidem 4.3 spatřeno jakožto vystavený kus. Update tak opravdu nebude daleko. Jak už jsme uváděli dříve, One ve variantě s 64GB pamětí bude rovnou prodáván s Androidem 4.3. Zatím není přesně známo, co vše nového update přinese, to by mělo HTC oznámit za několik týdnů.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Konečne zaradujete do tém aj Slovensko to mi tu asi najviac chýbalo :)
Lukáš
"Kam až to dotáhne HTC s aktualizacemi...." sakra tohle snad u letošního modelu nemusím řešit, nebo ho snad HTC hodlá po roce odepsat, tohle mě u podobných zařízení štve, pěkné ale ta podpora. Jsem zvyklý min. dva tři roky mít u telefonu sw podporu.
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Nič vozlom ale dokedy sa mi nainštaloval na Nexus 7 Android 4.3 celý tablet stojí za hovno. Celé je to také zasekáne. Skurve.. Android už aby prišiel tablet od Nokie s Windows RT. Na net a email určite lepšia voľba.
Pavel Paiky Pikulík
Pavel Paiky Pikulík
HTC One mám asi měsíc a jsem nadmíru spokojen. Všem bych ho doporučil. Systém funguje naprosto plynule. Už se na nový Android moc těším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze