Tajné HTC Zeta s 2,5 GHz procesorem na prvním renderu

5

HTC Zeta přichází se špičkovou, ba ne přímo monstrózní funkční výbavou. K neuvěření působí přítomnost nového čtyřjádrového procesoru o taktu 2,5 GHz, 1 GB RAM či 4,5 palcový dotykový displej s HD rozlišením. Ve vínku bude nejnovější Android 4.0 a inovované prostředí Sense. Je to skutečnost či pouze výmysl šikovného grafika a fanouška značky?

Konec roku se blíží a my se začínáme dozvídat, co se skrývá pod pokličkou u jednotlivých výrobců. I když ostatní výrobci mají v rukávech bezesporu silné esa, HTC Zeta asi bude mít jen stěží pokořitele. Čtyřjádrový procesor architektury APQ8064, bijící na frekvenci 2,5 GHz, operační paměť s kapacitou 1 GB nebo 4,5 palcový dotykový displej s velmi jemným rozlišením 1280 x 720 bodů je vskutku ohromující výbava. Vše poběží pod nejnovější verzí Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich s nástavbou HTC Sense.

HTC Zeta - co říkáte na její vzhled?

Interní paměť nabídne prostor o kapacitě 32 GB. K dispozici budou dva fotoaparáty. Hlavní na zadní straně s rozlišením 8 MPx a Full HD nahráváním, dále pak přední určený pro videohovory s rozlišením 1,3 MPx. Zvukové možnosti doplní certifikace Beats audio. Datová konektivita bude vitrínou nejnovějších technologií. Vyjímat se například bude Bluetooth 4.0. Zadní, zřejmě neodnímatelný kryt bude chránit baterii kapacity 1 830 mAh. Kapacita je poměrně vysoká, ale bude dostatečnou odpovědí na větší proporce dotykového displeje a především výkonný procesor o němž můžeme jen spekulovat, jak moc bude úsporný či naopak?

Jak se vám nové HTC líbí? Myslíte si, že najde pokořitele? Je vidět, že HTC nechce ponechat nic náhodě a pro příští rok chce suverénně nabídnout nejlépe vybavené zařízení, pokud se tedy parametry a vzhled potvrdí a nejedná se pouze o dílo šikovného grafika. Jsem zvědav, jaká bude reakce ostatních výrobců. Co Galaxy S III, iPhone 5, Sony Ericsson Nozomi? Nevím jak vy, ale my se opravdu začínáme těšit na příští rok.

Zdroje: engadget.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
pudl
velmi slušné.
David B.
Nevím jak vy ale z boku mi přichází nevkusný...
jakub
nezáleží na vzhledu ale co umí
lukas
Kdy.bude.v..ČR,,,,,,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze