Špičkové LG LU6200: překoná hravě mety nejvyšší (aktualizováno)

LG si začíná budovat základnu špičkových zařízení. Ke dvojici dnes prodávaných zařízení Optimus 2X a 3D brzo přibude novinka s kódovým označením LU6200. Zajistí jí úspěch přítomnost vysokorychlostní datové technologie LTE, 1,5 GHz dvoujádrový procesor nebo dotykový displej s HD rozlišením a dosud neznámou zobrazovací technologií?

Aktualizováno 20.9.2011 - první fotografie

Počínaje dnešním dnem víme, že se bezpochyby chystá nějaká vlajková loď. Na internet unikla první živá fotografie údajného modelu LU6200, na které vidíme celé tělo telefonui a hlavně displej. Ten by mě mít rozlišení 720 x 1280. Už na první pohled je vidět, že se na něj vejde více widgetů. Ikonek ve spodním řádku překvapivě nepřibylo.

První živé fotografie LG LU6200

Původní informace z 15.9.2011

LG LU6200 nejenom že bez pochybností bude patřit mezi špičkově vybavená zařízení, ale aspiruje na titulek " vlajková loď " výrobce. Pokud si výrobce pospíší s jejím uvedením na trh, tak termín kolem vánoc bude jistě velmi zajímavý, alespoň co se týče novinek vybavených na nejvyšší úrovni. Začneme velkým lákadlem v podobě dotykového displeje s větší úhlopříčkou 4,5 palce s velmi jemným rozlišením HD (1 280 x 720 bodů). Zobrazovací technologií bude nová AH-IPS.

Výrobce se v leckterých oblastech poučil, svědčí o tom vyšší kapacita paměti RAM, která nabídne hodnotu 1 GB. Dvoujádrový procesor pochází z dílen Qualcommu s čipsetem Scorpion, pracujícím o taktu 1,5 GHz pro každé jádro zvlášť. S nejnáročnějšími grafickými operacemi nebo kvalitními 3D herními tituly se popere grafický akcelerátor Adreno 220. Novinka je sebevědomější, než se na první pohled zdá. Vedle konektivity LTE až do rychlosti 75 Mbps nabídne dále čip NFC pro bezdrátové platby a komunikaci s ostatními zařízeními, obsahující čip NFC. Novinka se rázem promění v kapesní televizi díky zabudované anténě DMB. Tuto přidanou hodnotu ocení uživatelé pouze v konkrétních zemích, například v Jižní Koreji.

Slabin se jen tak nedočkáme. Tělo novinky je osazeno dvěma fotoaparáty, z nichž hlavní na zadní straně se pyšní rozlišením 8 MPx. Přední videokamera určená pro videohovory nabídne o poznání skromnější rozlišení 1,3 MPx. Slibné hodnoty pohotovostní výdrže jsou předpokladem díky 1 830 mAh baterii. Co se týče hmotnosti, novinka váží příjemných 123 gramů a její tloušťka je 10,5 mm. Zatím není zřejmé, kdy bude novinka představena a už vůbec, kdy se novinka dostane do prodeje. Za redakci ale doufáme, že se tak stane co nejdříve.

Zdroje: news.mt.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze