Tajná Xperia XR od Sony na dalších obrázcích (3× aktualizováno)

Rok 2016 by mohl být designovým zlomem v případě japonských Xperií. Alespoň to naznačují první úniky chystané novinky s pravděpodobným názvem Xperia XR, která by měla stanout na samotném vrcholu portfólia. Zaujme inovovaným vzhledem či novým konektorem.

Aktualizováno 8. 8. 2016

Chystaná Xperia XR, která by měla stanout na pomyslném vrcholu nabídky japonského výrobce, se dále odhaluje. Za nejnovějšími úniky stojí Twitter účet @OnLeaks, který zveřejnil hned několik renderů. Ty opět odhalují mírně pozměněný design, kde bude důraz kladen na ostřejší rohy nebo zajímavě dělenou zadní stranu. Potvrzuje se nasazení nového USB-C konektoru či dvojité přisvětlovací LED diody na zadní straně. Displej by měl nabídnout úhlopříčku 5 palců v kombinaci s Full HD rozlišením. Unikly také rozměry zařízení, které by měly činit 146,4 × 71,9 × 8,1 milimetrů, což je nepatrně více, než například na současné Xperii X Performance. K představení Xperie XR by mohlo dojít již 1. září 2016 v rámci veletrhu IFA 2016 v Berlíně.

Sony Xperia XR
Sony Xperia

Aktualizováno 27.7. 2016

Unikly další informace o chystané nové vlajkové lodi společnosti Sony, která byla označovaná jako Xperia F8331. Dle nových informací by se měla oficiálně označovat jako Xperia XR a přinese značnou evoluci designu. Zadní strana by se měla pochlubit broušeným kovem a na přední straně bychom se měli dočkat stereo reproduktorů a modulu pro NFC. Spekulace opět potvrzují, že nejpravděpodobnější termín uvedení je velterh IFA v Berlíně.

Sony Xperia XR

Aktualizováno 26.7. 2016

Unikly další snímky údajně budoucího vlajkového modelu společnosti Sony, prozatím označovaného jako F8331, který by měl údajně být nástupcem modelu Xperia X Performance. Telefon by měl také přijít s procesorem Snapdragon 820, ale o něco málo větším displejem s úhlopříčkou 5,1 palců.

Původní zpráva z 18.7. 2016

Server gsmarena.com dnes přinesl sérii fotografií, na kterých je zachycen údajně chystaný model od Sony. Má jít o Xperii s kódovým označením F8331, která by měla být vlajkovou lodí pro další měsíce. Na první pohled zaujme design, který doznal změn. Nejde o zásadní revoluci, ale značnou evoluci, která vypadá velmi líbivě. Zatímco čelní strana bude samozřejmě skleněná, záda vypadají na broušený kov. Na zadní straně si lze všimnout i přepracovaného fotoaparátu se dvěma LED diodami. Plastová část u diod by mohla být výstupem pro antény.

TIP! Recenze Sony Xperia XA – Střední třída, které to sekne


Sony Xperia F8331

Čelní stranu zaujímá displej s Full HD rozlišením a také čelní stereo reproduktory. Nad displejem také překvapí logo technologie NFC. Sony také vůbec prvně nasadí moderní a oboustranný USB-C konektor. Poslední známá informace hovoří o tom, že zadní i čelní fotoaparát zvládnou záznam 4K videa. Další informace nejsou k dispozici. Spekuluje se však, že by k představení mohlo dojít zkraje září na veletrhu IFA 2016 v Berlíně.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, phoneradar.com, twitter.com

Diskuze ke článku
pedro
Lenovo P70? :-) :-) :-)
pedro
Lenovo P70? :-) :-) :-)
anonim
že by konečně nějaká inovace?
Dave
to NFC zepredu fakt vtipny :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze