Tajná Nokia C6-01: hra s čísly pokračuje (aktualizováno)

2

Nové značení finské Nokie přináší prozatím jen pěkný zmatek. Zatímco Nokia C6 (nově C6-00) byla již oficiálně představena, objevila se její kolegyně s označením C6-01. Podstatným rozdílem je vylepšený fotoaparát.

TIP! Přečtěte si preview Nokie C6-00


Na prvním obrázku Nokia C6-01, na druhém C6-00. Zaměřte se na rozdíly u fotoaparátu.

Původně měly nové Nokie nést krátké označení a čísla za pomlčkou by označovala další generace. Této původní, a řekl bych celkem logické myšlence, byl však brzy konec. Představeny byly tři modely se základním označením C1. Podobná situace nastává nyní u mnohem vybavenějšího modelu. Nokia C6-00 již byla představena a za pár týdnů se začne prodávat. Nyní se ovšem objevila vylepšená kolegyně nesoucí označení C6-01. Rozdílem je fotoaparát, který namísto 5 Mpx nabídne 8 Mpx a k tomu přidá ještě jednu LED diodu. Celkově tak C6-01 disponuje dvěma LED diodami. Vybavenější model se objevil na stránkách nizozemské Nokie, takže není jisté, zda se s tímto modelem setkáme i u nás.

Aktualizováno 31.8.2010 - novinka nebude slider

Existence Nokie C6-01 byla nechtěně potvrzena bulharským mobilním operátorem, který si spletl číselná označení a místo C6-00 ukázal v reklamě doposud nepředstavenou C6-01. Konečně je tak známo, jak tajná novinka vypadá zepředu. Také se ukazuje, že se zřejmě bude jednat o klasický dotykový telefon bez výsuvné QWERTY klávesnice. Jsme jediní, komu uniká logika označení tohoto telefonu?

zdroj: unwiredvied.com

Diskuze ke článku
Xman
Pěkné, ale snad nebude mít 150g a v pase 17mm...
Karlos
A už je jasné jakou bude mít Ram?Pokud jen 128 tak je to naprd

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze