Tajná Nokia C2-06: dotykový Dual-SIM slider (aktualizováno)

3

Nokia podle posledních informací a obrázků připravuje vysouvací telefon s prostředím Series 40, patřící do řady Touch and Type a podporující dokonce dvě SIM karty.

První informace a fotografie naznačují, že novinka by měla nést označení C2-06. Bude se jednat o jednoduchý vysouvací model, který jsme od Nokie neviděli už opravdu dlouho. Tahákem telefonu bude podpora Dual SIM, bude tedy možno mít současně aktivní dvě SIM karty. Ostatní výbava bude ale základní. Zájemci o novinku se mohou těšit na rezistivní dotykový displej a prostředí Series 40. Telefon bude zařazen do pomalu se rozrůstající rodinky telefonů Touch and Type.

Nokai C2-06: první špionážní fotografie

Vzhledem ke snaze udržet příznivou cenu telefonu, který se bude prodávat zejména (a možná pouze a jen) na rozvojových trzích (první informace ostatně pocházejí z Indie), není další výbava nijak oslnivá. Chybí Wi-Fi i 3G a fotoaparát má rozlišení pouze 2 megapixely. Potěší ale micro USB konektor, 3,5 mm jack, Bluetooth a pravděpodobná je i podpora paměťových karet a FM rádia.

Další informace zatím nejsou k dispozici. Jakmile se objeví něco nového, budeme vás informovat.

Aktualizováno 8.6.2011

Na internet unikl další snímek zařízení, což může naznačovat blížící se představení dvouSIMkového telefonu.

Zdroje: fonearena.com, mobile.engadget.com

Diskuze ke článku
Josee
O tom že Nokia bude myt mobil na dvě sim karty se už napsalo a pořád nic.Už tomu nemůže věřit ani ten největší nadšenec Nokie.To je její velké mínus...
Martin Pultzner
Dobrý den,
Nokia již telefony na 2 SIM karty dávno má a prodávají se - modely C1-00 a C2-00. Oficiálně se však neprodávají na českém trhu. Neoficiální cestou je však sehnat lze.
Michal
Tak tohle je bohužel zklamání. Na tento model jsem se těšil a uvažoval o jeho pořízení. Doufal jsem ale v podobné parametry jako u ostatních Touch and Type přístrojů Nokia, tzn. 5mpx fotoaparát s přisvětlovací diodou a Wi-Fi. Takhle je to opravdu jen pro rozvojové trhy:-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze