Super Mario míří na chytré hodinky TAG Heuer v limitované edici

Super Mario míří na chytré hodinky TAG Heuer v limitované edici
Fotografie: TAG Heuer
  • Limitovaná edice hodinek TAG Heuer Connected vznikne v počtu 2 000 kusů
  • Dočkáte se speciálně upravených hodinek i prodejního balení

Švýcarský výrobce chytrých hodinek na svých internetových stránkách informuje o představení zbrusu nové limitované edice modelu Connected. Ta potěší všechny fanoušky herní série Super Mario. Výrobce připravil pouze 2 000 kusů, díky čemuž si můžete být jisti, že získáte velmi unikátní zařízení.


Speciální edice hodinek má náležité úpravy ve stylu populárního Maria. Například na lunetě jsou čísla 3, 6, 9 a 12 nahrazeny symboly známými ze samotné hry, jako je například houba, vstup do podzemí či hvězda. Symboly mají plnit roli upozornění na vaše kroky během dne a při dosažení jednotlivých cílů zobrazit speciální animaci ze světa Super Mario.

TAG Heuer Connected

Design hodinek je laděn spíše do tmavých odstínů s červeným broušením po stranách. Dostalo se i na logo v podobě písmena M. Přichystáno je také několik exkluzivních ciferníků spjatých s Mariem. Hodinky jsou dodávány v elegantním prodejním balení, ve kterém naleznete hned dva vyměnitelné pásky. První je vyroben z černé kůže a doplněn červenými prvky, zatímco druhý je z červeného silikonu a určen spíše pro sportovní využití. Ve výbavě hodinek figuruje 1,39palcový AMOLED displej, Wear OS či GPS.

TAG Heuer Connected

Cena hodinek TAG Heuer v limitované edici Super Mario je stanovena na 2 150 dolarů, což je v přepočtu více než 50 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze