Tablet TCL NXTPAPER 11 nabízí bezkonkurenční ochranu očí

Tablet TCL NXTPAPER 11 nabízí bezkonkurenční ochranu očí
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Tablet má 11" displej s 2K rozlišením
  • Technologie NXTPAPER 2.0 zajišťuje až o 150 % vyšší jas
  • Potěší velká baterie i reverzní nabíjení
  • Na český trh dorazí koncem května

TCL dnes představilo nejen základní tablet TAB 11, ale také svým způsobem vylepšenou variantu NXTPAPER 11. Jak název napovídá, je nasazena technologie NXTPAPER, a to rovnou ve verzi 2.0. Ta kombinuje softwarové a hardwarové prvky pro lepší čitelnost a současně nevysílá nepříjemné modré světlo. Ve srovnání se starší verzí 1.0 je NXTPAPER 2.0 až o 150 % jasnější a dosahuje jasu 500 nitů. Nasazena je i speciální antireflexní vrstva a senzor dokáže průběžně upravovat teplotu barev tak, aby byla co nejšetrnější k očím. Napomáhá také možnost nechat si obsah zobrazit v odstínech šedi.

Režim NXTPAPER 2.0

Samotný IPS panel má 11palcovou úhlopříčku a 2K rozlišení. Ovládání je možné i novým stylusem T-Pen, který disponuje 4 096 úrovněmi tlaku. Po těle se nachází čtveřice reproduktorů a videokonference spolehlivě zajistí čelní 8megapixelová ultraširokoúhlá kamerka.

Nasazen je nejnovější Android 13 a tablet umožňuje rozdělit obrazovku na dvě části, případně využít plovoucích oken a pracovat také ve více aplikacích současně. V útrobách tabletu se nachází baterie s kapacitou 8 000 mAh a podporováno je reverzní nabíjení. Pomocí vhodného kabelu tak tablet může posloužit jako powerbanka.

TCL NXTPAPER 11 se objeví i na českém trhu, avšak až ke konci května za 5 999 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze