T-Mobile zlevňuje u předplacených karet volání i na jiná než EU čísla

4
T-Mobile zlevňuje u předplacených karet volání i na jiná než EU čísla
  • T-Mobile mění od 15. května ceník v reakci na novou regulaci EU
  • Kromě toho ale sjednotí ceny mezinárodních hovorů a SMS paušálních i předplacených služeb
  • Nově budou zákazníci s předplacenou kartou Twist volat a textovat za stejné ceny jako ti s paušálem, přičemž cena za minutu volání se snižuje na 5,89 Kč a SMS bude za 1,86 Kč

T-Mobile v reakci na novou regulaci EU mění od 15. května ceník volání a posílání SMS zpráv z České republiky na zahraniční čísla v rámci Evropské unie, jak informuje na oficiálních stránkách. Zároveň operátor sjednotí ceny mezinárodních hovorů a SMS paušálních i předplacených služeb. Nově budou zákazníci s předplacenou kartou Twist volat a textovat za stejné ceny jako ti s paušálem, přičemž cena za minutu volání se snižuje na 5,89 Kč a SMS bude za 1,86 Kč. Kromě toho operátor pro majitele předplacených karet snižuje i ceny volání a SMS do států mimo EU.

Snížení cen pro majitele Twist karet i na jiná čísla mimo EU

Díky sjednocení cen volání a SMS u paušálu a předplacených karet mohou od poloviny května majitelé Twist karet nově volat z České republiky na evropská čísla mimo EU za 12 Kč za minutu a do zbytku světa pak za 30 Kč za minutu. „Změnu podmínek pro mezinárodní volání na čísla v rámci EU jsme využili pro celkové zjednodušení a sjednocení ceníku za volání a SMS do celého světa. Zákazníci se tak mohou těšit na výhodnější ceny, což jistě ocení všichni, kdo často komunikují se zahraničním,“ řekl k novince Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodal: „Majitelé Twist karet mohou nově volat a psát SMS za atraktivnější ceny i do zbytku Evropy a světa.

Po lepší informovanost svých zákazníků spustil T-Mobile také webovou stránku o regulaci mezinárodních hovorů a SMS obsahující i časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/mh. Podmínek roamingu se změny nijak nedotknou. Pokud bude zákazník v zahraničí, třeba na dovolené, tak i nadále volá, posílá zprávy a datuje za stejných podmínek jako doma.

Nové ceny mezinárodních hovorů platné u T-Mobile od 15. 5. 2019:

Zóna Cena za minutu hovoru Cena za SMS
EU 5,89 Kč 1,86 Kč
Zbytek Evropy 12 Kč 5,05 Kč
Svět 30 Kč 5,05 Kč
Satelitní sítě 200 Kč 5,05 Kč
Diskuze ke článku
Pepe
S takovými cenami do půl roku krachujou :-D úplně to vidím, zaměstnanci nemají prémie, redukují počet prodejních míst... Vodafone to samé.. Přežije jenom O2, protože to drželo ceny vždycky kapánek výš - ale bude to s odřenýma ušima :-D
Carda
Ale o datech ani slovo
cot1122
Neuvazuje redakce o malem srovnani ceskych mobilnich operatoru? Pro zacatek promerit rychlosti na ruznych mistech a to i v zahranici. Nezda se to, ale rozdily jsou nekdy propastne. O2 provozuje v mobilnim intenetu na mnoha mistech v CR nizsi rychlosti nez pred 5ti lety, omezuje stahovani v roamingu na 5mbit, nema LTE roamingove partnery ve vsech zemich EU a je to porad nejdrazsi operator. Vodafone a T-mobile zase radi meni tarify bez souhlasu zakaznika. O2 a T-mobile po vycerpani dat useknou datovy tok uplne. Vodafone sice ne, ale ta zbytkova rychlost je u zahranicnich operatoru casto vyssi. A jiste se najde dalsich XY hledisek ze kterych muzeme nasi trojku hodnotit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze