T-Mobile TV až do 13. srpna nabízí k aktivaci služby 50% slevu na tři měsíce

1
T-Mobile TV až do 13. srpna nabízí k aktivaci služby 50% slevu na tři měsíce
  • Operátor T-Mobile oznámil, že všichni jeho zákazníci mohou až do 13. srpna využít 50% slevu na tři měsíce k aktivaci služby T-Mobile televize
  • Pochlubil se také tím, že tento týden dosáhl 111 111. aktivace T-Mobile televize a je čtvrtým nejsilnějším hráčem na trhu provozovatelů televizních služeb v Česku

T-Mobile tento týden oslavil dosažení 111 111. aktivace T-Mobile televize. Operátor je v současné době, co do počtu zákazníků, čtvrtým nejsilnějším hráčem na trhu provozovatelů televizních služeb v Česku. Za vzrůstající popularitu vděčí služba podle tiskové zprávy: „Především vysoké kvalitě obrazu, spolehlivosti připojení a v neposlední řadě také možnosti sledovat až 151 programů přes internet a až 109 přes satelit,“ jak se můžete dočíst na oficiálních stránkách společnosti.

Při této příležitosti se T-Mobile rozhodl odměnit šťastného zákazníka s 111 111. aktivací a dalších 11 výherců tipovací soutěže na facebookovém profilu T-Mobile CZ, která trvala do 5. července 2019 a zúčastnilo se jí více než 1 400 soutěžících. Pro vítězného předplatitele televizní služby, kterým se stala paní Barbora z Ostravy, T-Mobile přichystal televizi Sony Bravia KDL-50WF665, aktivní TV službu na 24 měsíců zdarma a dárkový balíček. Výherce tipovací soutěže, který byl se svým tipem nejblíže, získá také televizi Sony Bravia KDL-50WF665 a dárkový balíček. Mezi dalších deset soutěžících, kteří byli se svým tipem nejblíže správné odpovědi, bude rozděleno dalších 10 dárkových košů a také ceny, které do soutěže věnovala společnost HBO, jenž je s T-Mobile televizí už od samého začátku a do oslav se rozhodla také zapojit. Výherci se mohou těšit na sluchátka Sony MDR-ZX110AP nebo přenosné reproduktory Sony SRS-XB01. Cenu přijel do Ostravy paní Barboře předat Petr Knoflíček, manažer segmentu trhu T-Mobile.


Všichni zákazníci mohou až do 13. srpna využít 50% slevu na tři měsíce k aktivaci služby T-Mobile televize. Službu je potřeba aktivovat přes e-shop a uvést heslo, které zákazníci naleznou na bannerech na webu operátora.

Stáhnout Mobilní T-Mobile TV

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)