T-Mobile slaví 20 let, zákazníci dostanou porci dat zdarma

12

Jak už víte, T-Mobile letos slaví své 20. narozeniny. Proto připravuje různé akce. Tou další je porce dat navíc, a to zcela zdarma. Nabídka bude dostupná první říjnový víkend, kdy T-Mobile oficiálně své výročí slaví, data budou platit do konce zúčtovacího období. Dostane se i na denní balíčky, ty budou platné 24 hodin.

T-Mobile slaví na podzim 20leté výročí a všem svým zákazníkům nabídne data zdarma. Princip je jednoduchý – první říjnový víkend si mohou všichni zájemci o volná data v aplikaci Můj T-Mobile navýšit datový limit o 1 GB nebo využít denní balíček zcela zdarma. Surfovací jízdu si pak mohou až do konce zúčtovacího období (denní balíčky do 24 hod od zapnutí).

T-Mobile

„Rádi bychom toto významné výročí oslavili společně se všemi našimi zákazníky a věříme, že data zdarma jsou ta správná volba,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile, a doplňuje: „Pevně doufáme, že si dárek všichni naplno užijí. Nám se tím otevírá příležitost otestovat parametry naší sítě při vysoké zátěži a uživatelské chování klientů.“

Navýšit si FUP v aplikaci zdarma mohou zájemci ze všech segmentů i opakovaně, a to od pátku 30.9 od 22:00 do pondělí 3. 10. do 2:00 hodin. Uživatelé předplacených karet nebo ti, kteří v tarifu data nemají, mohou zdarma využít denní balíček (opakovaně během víkendu po 24 hodinách). K použití navýšeného objemu dojde až po vyčerpání vlastního datového limitu v tarifu nebo balíčku, volná výroční surfovací jízda končí daným zúčtovacím obdobím zákazníka.

Nabídka platí i pro uživatele služby Mobilní internet, není však slučitelná se službou Internet bez drátu a M2M tarify.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
htcjirka
htcjirka
1GB je porce?Spíš zoufalost a výsměch.
Honza
To je slabota :D
:D
tak málo
Dar nedar
Na začátku měsíce: "K použití navýšeného objemu dojde až po vyčerpání vlastního datového limitu v tarifu nebo balíčku". Jen si z nás dělají (_l_)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze