T-Mobile od června nabízí datový balíček Twist internet na rok za 499 Kč

13
T-Mobile od června nabízí datový balíček Twist internet na rok za 499 Kč
  • Od června T-Mobile opět nabízí Twist zákazníkům datový balíček Twist internet na rok za zvýhodněnou cenu 499 Kč
  • Od operátora dostanou zákazníci každý měsíc porci 500 MB na 30 dnů
  • Balíček lze jednorázově navýšit prostřednictvím nových datových dokupů

T-Mobile od června opět nabízí Twist zákazníkům datový balíček Twist internet na rok za zvýhodněnou cenu 499 Kč, jak informuje na svém webu. Zákazníci si tak mohou výhodně pořídit 6 GB dat a mít data vyřešená na celý rok. Od operátora dostanou vždy porci 500 MB na 30 dnů a mohou být bez starostí, že by data vyčerpali celá hned. Řešení ocení například rodiče, kteří tak už nemusí každý měsíc pořizovat data pro své děti, nebo také senioři s předplacenými kartami. Pokud by se stalo, že zákazník data z 30denní porce vyčerpá dříve, může si samozřejmě jednorázově svůj datový limit navýšit. Vybrat si může z nabídky nových datových dokupů. Dokup dat samozřejmě nijak neovlivňuje fungování ročního balíčku.

Standardní cena balíčku je 998 Kč, v rámci aktuální nabídky ho ale zájemci pořídí s 50% slevou za 499 Kč. Balíček si zákazníci mohou aktivovat od června přes aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím SMS kódu IROK A zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Nabídka platí do 31. prosince 2019. Více informací o zvýhodněném datovém balíčku najdete na https://www.t-mobile.cz/balicky-twist.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Mirek
Na tmobile nevídaná nabídka.
Pepe
Tvl... 500MB za 500 :-D hned bych zjebal marketaky že se drží při zdi a jsou bez ambic... 500 MB za 5.000 měsíčně.. To je fér nabídka
pet
kdyby slo o 500 gb na 30 dnu za 499 kc tak by stalo za uvahu ale za 500 mb mi prijde jestli jste se nepreklepli..
kokotoska
pro kameru na chalupe na obcasne kouknuti a poslani fotky do mailu idealni... jak to byva vesmes krok do hovna takove ty vyhodne nabidky tak tohle unde :o)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze